CURS PRACTIC GOOGLE ANALYTICS 4

Colectarea și interpretarea corectă a datelor în 2023

Go Further with Your Google Analytics 4

Cum vă ajută?

Noul Google Analytics (GA4) aduce multe beneficii, dar și multe provocări. Migrarea este un pas necesar pe care companiile trebuie să îl facă în 2023.

Pentru a vă asigura că sunteți echipați cu toate informațiile care vă vor permite să identificați indicatorii relevanți cu care v-ați obișnuit, dar și ca să explorați elemente și funcționalități noi, v-am pregătit un workshop practic cu un ghid clar de acțiune, recomandări de specialitate și suport profesionist în procesul de migrare de la Universal Analytics către GA4.

Cui se adresează?

Cursul se adresează tuturor celor care interacționează cu interfața Google Analytics și care își bazează raportarea pe datele din această platformă, specialiști și manageri de marketing digital din companii sau agenții specializate.

Este un “must have” pentru toți managerii care vor să urmărească performanța investițiilor de marketing digital, să înțeleagă evoluția indicatorilor de măsurare a unui site în 2023 și să ia decizii rapide, bazate pe date certe.

Structură curs

  • Colectarea și procesarea datelor prin Google Analytics 4
  • Diferențe fundamentale între Google Analytics 4 vs Universal Analytics
  • Principalii indicatori de performanță în Google Analytics 4
  • Urmărirea și personalizarea rapoartelor în interfața Google Analytics 4

Despre trainer

Elena Dobre este Digital Marketing Strategist specializat în performanță și analiză și unul dintre cei mai experimentați specialiști Google din România, cu o vastă experiență locală și internațională.  

A adăugat cunoștințelor dobândite în cadrul Google Dublin, 10 ani de expertiză în managementul direct al unor companii locale de renume precum eMag, Flanco, Autovit, OLX, Oriflame, Libris, Magnolia. 

În prezent, Elena conduce compania de consultanță de marketing online specializată în performance marketing, Zarbi, cu clienți din țară și străinătate. Este trainer certificat Google și trainer senior la Institutul de Marketing.

Cât costă?

145 euro + TVA

Unde?

Online, pe platforma Zoom.

Profitați de acest curs în abonamentul de training individual!

AFLAȚI MAI MULTE!

Când este următorul curs?

Datele pentru ediția din 2024 vor fi anunțate în curând.

TRAINER

Elena Dobre

Nivel curs

Intermediar

Cursuri complementare

Rezervați-vă loc din timp!

ÎNSCRIEȚI-VĂ ACUM

Ce spun cursanţii?

Raluca Raitan

”Cele mai bune cursuri de marketing!

Raluca Raitan, Digital Product Manager, BRD
VEZI MAI MULTE