Joi, 31 ianuarie ora 14:30 (ora României) vă invităm la un nou webinar practic de marketing, în care Scott Allen va vorbi despre noile abilități necesare profesionistului de marketing din zilele noastre și despre cum vă puteți dezvolta propria strategie în carieră.

Marketingul actual poate însemna adesea ceva diferit pentru diferite persoane. Un singur lucru este clar, și anume că, echipele de marketing din ziua de azi arată foarte diferit față de cum arătau în trecut. Acum este vorba despre două tipuri de “persona”: jumătate „om de știință”, jumătate om de creație. Echipele puternice de marketing au nevoie de ambele tipologii.

The Modern Marketer: Part-Scientist, Part-Creative

Când spunem “om de știință” ne referim la capacitatea de analiză a datelor. De asemenea, înțelegem implicațiile financiare și corelarea activităților de marketing cu veniturile, precum și abilitățile tehnice ce implică automatizarea și producția web. Când spunem creativitate, înțelegem un mix de abilități vechi și noi. Un exemplu ar fi creatorii de conținut care știu cum să povestească și care pot crea materiale accesibile pe canalele proprii sau plătite.

Acest webinar interactiv vă va ajuta să învățați nu doar care sunt abilitățile necesare unei echipe moderne de marketing, ci și cum să vă dezvoltați o strategie proprie în plan profesional. Prezentarea va pune accent pe modul în care vă puteți perfecționa ca profesionist în marketing, răspunzănd la niște întrebări pe care vi le puteți adresa singuri:

  • Când este bine să vă orientați mai mult pe strategie și nu pe instrumentele tactice, astfel încât să nu vă stricați imaginea de profesionist în marketing?
  • Cum vă gestionați cariera de profesionist în marketing într-o companie care se concentrează pe obiective pe termen scurt?
  • Ce experiență trebuie să acumulați pentru a trece de la funcția de manager la cea de director sau Head of Marketing?
  • Ce competențe tehnice sunt necesare pentru a obține o funcție de director?

Despre Scott Allen

Scott Allen este Global Marketing Development & Strategy Director la Microsoft. El conduce transformarea globală de marketing în cadrul Microsoft, precum și în cadrul Microsoft Azure, Microsoft 365, Dynamics 365, Windows, SQL, Surface și Visual Studio / Tools Developer.

Cum vă înregistrați?

Pentru a vă rezerva loc trebuie să completați formularul de la acest link: https://oxfordcollegeofmarketing.us6.list-manage.com/subscribe?u=968f35d8a33be0ee71cc3cf83&id=50cc878ba8

Toți cei înscriși vor primi pe mail și o înregistrare a webinarului.