Luni, 20 mai, ora 15:00, vă invităm la un webinar gratuit din seria Practical Insights, cu Nick Baggot, pe tema Multi-Channel Digital Marketing.

Cum creezi o campanie multi-channel eficientă? Ține totul de consistența brandului și utilizarea acelorași elemente creative? Acestea sunt importante, dar marketingul multi-channel ajută mai mult. Trebuie să vă concentrați pe folosirea insight-urilor despre clienți pentru a genera idei generale care pot funcționa pe mai multe canale media.

Acest webinar vă învață cum să generați aceste idei, cum să combinați eficient canalele media și cum să măsurați elementele campaniei dumneavoastră. Webinarul se va focusa pe canalele de comunicare digitală, dar va explica și de ce canalele offline sunt la fel de imporatante atunci când vorbim de campanii integrate de comunicare și customer experience.

Webinarul este gratuit pentru cursanții de la Institutul de Marketing, înscriși în programele CIM. Pentru a participa la webinar, vă rugăm să vă înregistrați AICI