Doar până pe 10 septembrie mai facem înscrieri la cursul certificat internațional Marketing aplicat cu finalizare în decembrie 2020.

Cursul acreditat Marketing aplicat sprijină participanții să recunoască importanța marketingului pentru succesul și rezultatele organizațiilor în care lucrează.

Participanții vor primi toate informațiile necesare pentru a înțelege rolul funcției de marketing într-o organizație și instrumente de analiză ale comportamentului consumatorului care să susțină demersuri de segmentare eficientă.

Cursul acreditat Marketing aplicat se adresează profesioniștilor fără pregătire în marketing, dar cu experiență în domenii colaterale: vânzări, finanțe, relații clienți, care doresc să crească profesional acumulând instrumente și expertiză de specialitate.

Pe data de 15 septembrie încep webinarele de suport cu o sesiune de induction, iar pe 1 decembrie are loc webinarul de pregătire pentru examen. Următoarele webinare au loc pe 6 octombrie, 27 octombrie și 17 noiembrie de la ora 14:30, ora României.

Investiție curs: 420 lire + TVA (2.256 lei + TVA).

Cât durează examenul?

Examenul pentru modulul Marketing aplicat durează 2 ore și constă într-un test grilă de 50 de întrebări.

Unde și când veți susține examenul?

Examenul are loc online, cu ajutorul unui sistem de proctoring al Chartered Institute of Marketing în intervalul 22 octombrie 2020-22 ianuarie 2021.

Pentru a promova examenul, cursanții trebuie să obțină cel puțin 50 de puncte din 100.

Distinction/Distincție (D) 70-100

Merit/Merit (M) 60-69

Pass/Promovat (P) 50-59

Fail/Nepromovat (F) 0-49

Admiterea la curs depinde de îndeplinirea unor criterii stabilite de Chartered Institute of Marketing. Înainte de înscriere, este nevoie să programați o discuție pentru cei doi paşi obligatorii:

  1. Verificarea îndeplinirii condiţiilor de admitere şi completarea aplicaţiei pe site-ul nostru din UK;
  2. Finalizarea procedurilor administrative: contract, plăţi.

Programați o discuție de consiliere pentru a vedea dacă îndepliniți criteriile de admitere. Cereți detalii la info@institutuldemarketing.ro  și nu ratați înscrierile.

 

Knowledge sharing is caring.