Competențele de marketing digital rămân în topul nevoilor de training din companiile din România, dar și din toată lumea. Institutul de Marketing și-a completat portofoliul de certificări internaționale în marketing cu programul DMI PRO, alături de Oxford College of Marketing din Marea Britanie și oferă astfel cursuri practice, aplicate, dar şi validate internațional, practicienilor care doresc să rămână la zi cu schimbările din acest mediu dinamic, dar și celor care vor să facă trecerea către marketing digital din alte domenii.

 Cursul este alcătuit din 10 module pe care participanții le parcurg într-o comunitate de practicieni, în așa fel încât la final să poată implementa sau coordona un mix digital complet, de la optimizarea unui website până la social media, de la campanii Google Ads, YouTube sau email, până la optimizare pe motoarele de căutare sau social media. Este cel mai complet curs de digital, practic, interactiv și cu recunoaștere internațională.

Spre deosebire de alte cursuri de certificare avansate şi strategice, trainingul „DMI PRO este o opțiune practică şi ajută companiile mari sau mici să şi implementeze strategiile pe care le-au dezvoltat. Este un training util nu doar pentru oamenii de marketing care au nevoie să coordoneze şi să implementeze campanii şi tactici, dar și pentru cei care au intrat sau vor să intre în zona marketingului din alte domenii. În plus, în actuala criză a forţei de muncă, în care suntem obligați să pregătim rapid alți specialiști în locul celor care pleacă, este cel mai potrivit training pentru a instrui, crește și motiva oamenii din interior, care cunosc compania și industria și pot aduce rezultate mai repede. Confruntate cu explozia canalelor digitale, companiile mari și mici din România și-au promovat oameni din interior, care nu au cum să ajungă singuri și rapid la performanță peste medie.

Studiul constă într-un mix de teorie și practică, în grupe de studiu internaționale, cu o serie de cursuri interactive online și se finalizează cu un examen de 120 de minute.

Am ales acest program pentru că a răspuns cel mai bine nevoilor de dezvoltare pe care noi le-am identificat și validat cu departamentul de marketing. Pentru noi, calitatea este un aspect extrem de important, atât în cazul produselor Napolact pe care le oferim consumatorilor, cât și în cazul acțiunilor de învățare și dezvoltare la care îi expunem pe colegi. Curricula și discuțiile avute cu Oana, referitoare la acest program au fost un plus în alegerea făcută.

Bineînțeles, au contat și colaborările anterioare care ne-au dat siguranța că avem un partener de încredere, care livrează cursuri de calitate, la standarde internaționale!” – spune Ruxandra Rânja, HR Development Manager, FrieslandCampina România.!”

Avem deja un portofoliu foarte bogat de cursuri și traininguri de marketing, cu mule variante și formate. Ce aduce în plus acest program este studiul aplicat pe o zonă foarte largă de competențe practice, de care toate companiile au acum nevoie”- explică Oana Sav, Center Manager la Institutul de Marketing.

Umătorul curs începe pe 17 iulie, iar înscrieile se fac până pe 10 iulie, pn limita locurilor disponibile.  La curs pot participa doar practicienii cu un nivel avansat de cunoaștere a limbii engleze.

 

 

 

Knowledge sharing is caring.