OFERIȚI ÎNCREDERE ECHIPELOR CU UN CURS DE PUBLIC SKEAKING!

 Workshop de vorbire în public prin tehnici de actorie

Cum vă ajută?

Vorbitul în public nu este doar un simplu training, ci o experiență de autocunoaștere pe care oamenii de comunicare și marketing ar trebui să și-o ofere nu doar lor, ci echipelor extinse de management, vânzări și relații cu clienții.

Cum faci ca un discurs să fie memorabil? Dar o prezentare sau o simplă discuție?

Cum prezinți convingător acele detalii care fac diferența în mintea celui care ascultă și are putere de decizie? Public speaking-ul nu mai este demult numai despre a vorbi în public. Ci este despre a vorbi pentru a ne atinge obiective clare stabilite înainte de luarea de poziție. Înseamnă să știm să ne “vindem” potențialul construit în ani de experiență, analiză profesională și personală, iar return-ul să fie pe măsura efortului investit și a scopului stabilit.

Ce vei învăța?

  • Să scrii și să livrezi o prezentare convingătoare proprie de trei minute;
  • Să exersezi și să aprofundezi o structură de prezentare pe care o poți folosi pentru orice alt tip de discurs;
  • Să memorezi pe loc prezentarea proprie pentru a putea adăuga naturalețe și originalitate în vorbire;
  • Livrezi prezentarea proprie lipsită de emoții blocante;
  • Să te folosești inteligent de emoțiile benefice pentru a putea avea un discurs memorabil.

Cui se adresează?

  • profeșionistilor din marketing, vânzari, publicitate și resruse umane, care se folosesc de comunicarea de tip persuasiv și motivațional ca parte a activității zilnice.
  • managerilor de echipe care tind către forma cea mai eficientă a lucrului colaborativ.
  • specialiștilor care comunică targetat, cu un scopul clar de a atinge potențialul maxim în comunicare, cu emoție și rezultate reale.

Despre trainer

Lăcrămioara Brecea este fondator al școlii de Public Speaking, Master of Crowds, are peste 15 ani de experiență în marketing și PR  în proiecte pebtru branduri precum Porsche, Avia Motors, Edered, Noriel sau Romstal și tot atât de mulți ani experiență de scenă. În prezent, lucrează ca specialist de marketing la Orange și este trainer colaborator la Institutul de Marketing pe proiecte de comunicare și vorbire în public prin tehnici de actorie.

Oferta specială a lunii martie: Dăruiește încredere!

Investiția în curs depinde de o serie de factori cum ar fi: obiective, durată, complexitate, grad de customizare și număr de participanți.

Pentru orice proiect de training de vorbire în public aprobat până la sfârșitul lunii martie, la care participă cel puțin 5 doamne, aveți un tarif special la investiția de curs. Cereți detalii și oferiți încredere echipelor în care lucrați!

Haideţi să discutăm care ar fi cea mai potrivită soluţie de training!

Progamaţi o discuţie de consiliere!

Număr recomandat de participanți

8-15

TRAINER

Lăcrămioara Brecea

Nivel curs

Incepători

Cursuri complementare

Contactați-ne pentru detalii!

Haideți să finalizăm împreună o soluție de training de marketing adaptată nevoilor organizației dumneavoastră.

SCRIEȚI-NE!

Ce spun companiile?

HERBALIFE

Echipa Herbalife își dorea un pachet de training integrat pentru creșterea performaței în dezvoltarea și implementarea programelor de marketing, cu aprofundarea celor mai noi concepte si trenduri de marketing. În afară de dezvoltarea abilităților individuale, scopul training-ului a fost și acela de a alinia echipa în vederea implementării activităților prioritare de marketing integrat identificate astfel.