Universitatea Bucuresti si Oxford College of Marketing au lansat primul centru de studiu acreditat din Romania al Chartered Institute of Marketing (CIM), una dintre institutiile reputate ale profesionistilor in aceasta specializare.

Incepand cu acest an universitar, masteranzii inscrisi la programul de studii „Consultanta si Expertiza in Publicitate”, din cadrul Facultatii de Litere a Universitatii Bucuresti, vor putea beneficia de o dubla certificare profesionala: o diploma de masterat in publicitate si o certificare in marketing recunoscuta international, pe care o vor obtine prin invatamant la distanta (e-learning).

Studentii altor facultati precum si profesionistii care lucreaza deja in domeniu si care vor sa obtina aceasta certificare pot primi consultanta prin acest institut de marketing.

Cei inscrisi pot alege intre sase calificari, organizate in cate trei module, pretul fiecarui modul fiind de 400 de lire (aproximativ 1.980 de lei), la care se adauga taxe de 85 de lire (aproximativ 420 de lei).

Material aparut pe adevarul.ro

[pb_builder]

Knowledge sharing is caring.