Institutul de Marketing face noi înscrieri la programul de Marketing Leadership.  Este cel mai nou și avansat program la nivel global de marketing, care le dă şansa celor înscrişi să sprijine companiile cu cele mai noi resurse de planificare pentru schimbare şi creştere, creare de valoare şi managementul resurselor de marketing. În perioada dificilă pe care o traversăm devine clar că investiţiile în sănătate şi educaţie sunt cele mai sigure, iar trainingul funcţionează cu resurse şi sesiuni interactive online, susţinute de suport de la tutori din Marea Britanie cu care cursanţii interacţionează individual.

Până pe 10 septembrie facem înscrieri la modulul Contemporary Challenges al acestui program. Cursurile încep cu trainingul intensiv Marketing Leadership Gateway, în 4 sesiuni interactive virtuale care vor avea loc pe 19, 20, 26 şi 27 septembrie, între orele 11.30 şi 14.30, ora României. Temele abordate sunt:

  1.     Marketing and Value Creation
  2.     Planning for Growth and Change
  3.     The Marketing Audit
  4.     Growth and Change Drivers
  5.     Developing Marketing Objectives and Strategies
  6.     Segmentation, Targeting and Positioning
  7.     Managing Marketing Resources
  8.     Research and Information.

 Alăturați-vă primilor cursanţi din România care beneficiază de cel mai avansat program certificat CIM.

Găsiți mai jos un video cu câteva impresii de la Andreea Coca, singurul profesionist din România care a finalizat până acum acest training.

Programați o discuţie cu Center Manager-ul nostru, Oana Sav, pentru a vă susţine cu toate detaliile, suport şi consiliere legate de îndeplinirea criteriilor de admitere sau programe alternative. 

Detalii la info@institutuldemarketing.ro.

Knowledge sharing is caring.