MASTERCLASS INTERACTIV MARKETING DIGITAL

Cum generați rezultate de business cu planuri integrate de marketing digital?

Cum vă ajută?

Cum aliniem tacticile într-o strategie eficace într-o lume digitală afectată de criză? Cum clarificăm şi simplificăm paşii de urmat? Cum aducem simplitate în complexitatea deciziilor de marketing?

Cursul intensiv “Marketing Strategy & Tactics in a Digital World” sprijină organizaţiile să rămână competive în această perioadă dificilă şi să dezvolte strategii optime, integrând cananele digitale și nondigitale.

Veţi învăţa cum să creşteţi rezultatele de marketing pe termen scurt cu tehnici consacrate, dar şi să dezvoltaţi o perspectivă strategică, construind avantaje competitive pe termen lung.

Cui se adresează?

Cursul se adresează în egală măsură oamenilor de marketing experimentaţi, dar care au nevoie să integreze cu rezultate în strategii şi canalele digitale, dar şi managerilor responsabili de decizii strategice, care au nevoie să-şi valorifice atuurile şi să se adapteze rapid la schimbările din mediul extern.

Structură curs

Patru sesiuni interactive online, de tip webinar, de 3 ore fiecare, de la 9.30 am -12.30 pm

Varianta online va fi o experienţă interactivă, cu multe exerciţii aplicate şi interacţiune între trainer, autorul PR Smith şi participanţi.

Cât costă?

450 Euro + TVA pentru membrii CIM și absolvenții de cursuri IM

550 Euro + TVA

LOCURI LIMITATE: Maximum 10 participanți

BONUS

Fiecare participant va primi un exemplar al cărţii lui PR Smith’s SOSTAC® Guide to your Perfect Digital Marketing Plan.

Detalii și modalități de plată. Plata se va face prin transfer bancar în contul RO51RZBR0000060013127649, deschis la Raiffeisen Bank, București, sucursala Cotroceni, Bd, Vasile Milea 4 pe numele companiei More Marketing Solutions.

Vă rugăm să precizați dacă plătitorul sunteți dumneavoastră, ca persoană fizică, sau organizația la care lucrați și să furnizați toate datele necesare: nume, adresă, CUI sau CNP.

Când este următorul curs?

1 & 2 octombrie, 8 & 9 octombrie 2020, 9:30-12:30

TRAINER

Paul Smith

PR Smith

Nivel curs

Intermediar

Cursuri complementare

Contactați-ne pentru detalii și înscriere!

Programați o discuție sau o întâlnire pentru a afla dacă va calificați pentru acest curs sau care este cel mai potrivit program de training certificat pentru dumeavoastră!

APLICĂ ACUM

Ce spun cursanţii?

Andreea Luca

Un mix de teorie și practică atât de bine echilibrat, concepte de marketing transpuse într-un limbaj pe înțelesul tuturor, dar mai ales un stil de lucru unic, al lor, al profesorilor noștri iscusiți, de a ne ține captivi două zile full, fără ca nici măcar să ne dorim să ne verificam telefonul, mailul sau WhatsApp-ul pentru că am învățat, am notat, am întrebat, am râs și am concurat. Iar la final, toți am câștigat.”

Andreea Luca, Group Brand Manager, Tymbark Maspex
VEZI MAI MULTE