CONSOLIDAȚI ECHIPA CU

PROFESIONIȘTI VALOROȘI ȘI CURIOȘI

„Sprijinim practicienii industriei și companiile să facă marketing mai profesionist, mai eficient și mai responsabil”, este misiunea care ne obligă, cu mare plăcere, să fim cel mai bun și serios partener de training în marketing.

Pasiunea și dorința de perfecționare au strâns în jurul nostru o comunitate valoroasă de profesioniști curioși, în căutare de intrebări, răspunsuri și provocări. Organizăm întâlniri, suntem în contact cu toate funcțiunile marketingului, din toate industriile, creăm cadrul discuțiilor oneste și deschise pe temele relevante ale momentului. Susținem planurile de dezvoltare profesională cu traininguri adaptate, înțelegem și dezvoltăm competențele industriei, suntem în contact cu aspirațiile de carieră ale fiecărui membru al comunității.

Astfel, lansarea serviciilor de recrutare a fost un pas firesc în parcursul nostru. Servicii oferite în Proiectul de recrutare sunt: Publicare și promovare, Strategia de recrutare,  Selecția candidaților.

 Publicare și promovare

Realizarea și publicarea unui interviu/articol care să susțină proiectul de recrutare, promovarea poziției și a materialului de promovare pe site-ul Institutului de Marketing, în comunitățile și grupurile noastre.

Strategia de recrutare

Analiza și evaluarea cerințelor legate de profilul căutat, evaluarea preliminară a pieței și a candidaților potriviți  (puncte tari, trade-offs), identificarea tipurilor de profile eligibile, direcții de acțiune.

 Selecția candidaților

Primirea și selectarea CV-urilor, calibrarea profilelor, managementul interviurilor cu candidații relevanți și a procedurilor de evaluare, realizarea unei liste scurte de minimum 3 candidați recomandați.

Aveți nevoie de suport?  Aflați mai multe informații!

Contactaţi-ne acum

Servicii Similare

Credem în învățarea continuă, oferim astfel angajatorilor, departamentelor de training și HR și tuturor celor care au nevoie să se perfecționeze sau să înțeleagă limbajul și instrumentele marketingului, pentru prima dată în România, un abonament anual de training de marketing pentru companii:

Ce spun cursanţii?

Absolvent Institutul de Marketing Veronica Bogdacenco

„Cursul a reprezentat un moment definitoriu în viața mea profesională: primul pas către o certificare internațională de renume și obținerea unui job în străinătate. De asemenea, mi-a schimbat perspectiva asupra marketingului.”

Veronica Bogdacenco, Conversion Rate Optimization Manager, Buzz Bingo
VEZI MAI MULTE