APELAŢI LA SOLUŢII CREATIVE DE CONSULTANȚĂ DE MARKETING, CREŞTEŢI SĂNĂTOS AFACEREA.

Fie că aveți deja un departament de marketing, fie că doriți doar suportul unui consultant extern, vă putem ajuta să vă maximizați oportunitățile de afaceri. Vă punem la dispoziție, prin serviciile noastre de consultanță, strategiile de marketing câștigătoare, care să  aducă valoare și profit mai mare companiei.

Vă ajutăm să definiți, să dezvoltați și să creați valoare pentru clienți, care să genereze mai mult profit pentru companie și acționari, prin soluții de marketing inovatoare. Consultanții noștri lucrează de peste 12 ani în domeniile comunicării și marketingului și s-au confruntat cu probleme cât se poate de diverse. More Marketing Solutions lucrează cu o rețea de profesioniști atent selectați, experți în domeniile lor și capabili să ofere clienților soluții de marketing și comunicare eficiente.

Experiența acumulată ne permite să dezvoltăm soluții mai eficient, mai rapid și cu un plus de specializare. Vă putem susține atunci când aveți nevoie de o abordare nouă a strategiei de marketing, a strategiei de conținut, a strategiei de comunicare sau digitale.

Strategie de Marketing

Va oferim asistență în a decide ce sectoare merită mai multă atenție și cum să investiți  în marketing cu rezultate. Vă putem susține cu: audit de marketing, analize competitive, analiza oportunităților și piețelor noi, planuri de marketing, strategii de creștere, strategii de responsabilitate socială.

Strategie Digitală

Vă ajutăm să identificați obiective clare și activități online potrivite astfel încât să vă creșteți șansele de succes în mediul digital. Vă putem susține cu: auditul de marketing digital, evaluarea impactului disruptiei digitale asupra companiei, alinierea strategiei digitale cu strategia comercială, planul de marketing digital.

 Strategie de Conținut

Marketingul prin conținut poate atrage și fideliza clienții oferindu-le în mod constant conținut relevant și valoros. Vă putem ajuta cu: definirea publicului țintă/personas, stabilirea obiectivelor, stabilirea tipului de conținut potrivit publicului, crearea calendarului editorial, modalități de monitorizare/evaluare.

Strategie de Comunicare

Cum gestionați resursele și investițiile în comunicare? Vă oferim suport pentru diverse activități de comunicare și relații publice: diagnoza problemelor de comunicare, planuri strategice, audit și strategii de eficientizare a investițiilor de media, strategii de comunicare pentru proiectele CSR.

Aveți nevoie de  consultanţă de marketing? Programaţi o discuţie pentru a vedea în ce măsură vă putem sprijini

Contactaţi-ne acum

Servicii complementare

Credem în învățarea continuă, oferim astfel angajatorilor, departamentelor de training și HR și tuturor celor care au nevoie să se perfecționeze sau să înțeleagă limbajul și instrumentele marketingului, pentru prima dată în România, un abonament anual de training de marketing pentru companii:

Ce spun clienţii?

„Intâlnirea cu Institutul de Marketing a fost providenţială, aş putea spune. Eram în căutarea unui consultant pentru strategia de marketing care să puncteze 10 ani de existenţă. Am găsit mult mai mult de atât: un specialist în marketing care a venit cu soluţii custom made pentru nevoile noastre, un consultant excelent BAS ceea ce ne-a permis sa luam un grant pentru planul de marketing agreat, un partener orientat spre viitor. Recomand cu drag Institutul de Marketing atât pentru servicii,  cât şi pentru echipă. ”

Elvira Munteanu, General Manager, Universal Solution
VEZI MAI MULTE