Corina Stanescu este Marketing Automation Global Platform Manager pentru compania Elsevier, parte a grupului RELX si este unul dintre profesionistii romani care lucreaza cu succes si de la egal la egal cu colegii din Marea Britanie. Corina este absolventa a programului de certificare CAM in marketing digital, la Oxford College of Marketing.

Ce ne poti spune despre experienta ta de studiu cu Oxford College of Marketing?

Cursurile Oxford College of Marketing sunt o resursa buna de informatii, prin contactul cu cunostintele profesorilor, a unor instructori cu experienta de business si de marketing destul de vasta, dar si al colegilor care de cele mai multe ori se confrunta cu situatii similare.

Ce inseamna un program de certificare? Cum te ajuta?

Un program de certificare inseamna dedicatie si interes fata de disciplina respectiva si fata de industria din care face parte. Legat de oportunitatile de cariera, pentru un interviu pentru un loc de munca, de exemplu, un program de certificare este important pentru ca dovedeste toate cele de mai sus, insa experienta si pasiunea fata de domeniul de activitate sunt intotdeauna mai presus. O certificare completeaza un set de aptitudini dobandite la locul de munca, si functioneaza ca o garantie a pasiunii si a ambitiilor pe care le ai in fata unui angajator sau profesionist din acelasi domeniu.

Ce ai invatat nou si cum difera certificarile profesionale fata de pregatirea academica?

Certificarile profesionale abordeaza materia din perspectiva executiei unor sarcini zilnice la locul de munca, si sunt mai putin interesate de evolutia istorica sau teoretica a materiei respective. Cursul in Marketing Digital la Oxford College of Marketing m-a ajutat sa consolidez niste cunostinte dobandite practic la locul de munca prin exemple practice de strategii, abordari ale unor probleme, tactici sau chiar ustensile de marketing.

Mai multe despre experienta Corinei in automatizare de marketing puteti citi pe portalul de informatii Marketing Focus.

Knowledge sharing is caring.