Este ultima treapta a cursurilor Chartered Institute of Marketing ( CIM).  Parcurgerea cursurilor si a examenelor este  provocare iar rezultatul,  o calificare de marketing de nivel inalt care demostreaza cunostinte profesionale de specialitate in multe domenii si reprezinta drumul sigur catre statutul de Chartered Marketer, cea mai inalta recunoastere in ierarhia CIM.

Aceasta etapa este pasul final care ii ajuta pe marketeri sa  poata in sfarsit sa  influenteze organizatia la nivel strategic, sa sprijine cu adevarat compania in adoptarea unei adevarate  orientari catre  client, sa contribuie impreuna cu alti directori si senior-manageri la strategia sa competitiva si sa conduca cu adeverat activitatile de marketing ale organizatiei. Pentru consultantii independenti sau din companiile specializate, inseamna cu adevarat pregatirea care sa le permita trecerea de la actiunile de la nivel operational la cele cu miza strategica pentru clientii lor.

Pentru cine este aceasta calificare?

 Aceasta calificare a fost dezvoltata pentru a sprijini  marketerii care deja au un nivel ridicat de cunostinte si/sau experienta in marketing.  Accentul este pus pe aspectele strategice ale managementului de marketing si este ideal pentru oamenii de marketing care lucreaza la un nivel strategic sau pentru cei care aspira la un astfel de nivel, fie independent, fie la nivel de organizatie.

cim-logo-blue accredited

 Ce veti invata in cadrul acestui program?

Care sunt rezultatele concrete dupa parcurgerea acestor module de curs? La finalul acestei calificari veti putea:

  • sa faceti tranzitia  de la marketingul operational la managementul strategic de marketing;
  • sa lucrati mai mult la un nivel superior de management;
  • sa aveti o contributie semnificativa la strategia corporativa si de afaceri a organizatiei;
  • sa contribuiti la deciziile Consiliului de Administratie;
  • sa demonstrati un nivel ridicat de conducere si influenta in cadrul companiei.

Intre marketerii din Romania care au parcurs aceste cursuri si au obtinut titlul de Chartered Marketer se numara Aneta Bogdan de la Brandient, Oltea Belciuganu de la CEC sau Madalina  Dubiczki  de la Citibank.[pb_builder]

Knowledge sharing is caring.