Joi, 10 aprilie,  de la ora 15.00, David Charlton va prezenta schimbarile in ce priveste programul de certificare Diploma Profesionala in Marketing. 

Va recomandam sa va inregistrati la acest webinar tuturor celor care va ganditi sa aplicati pentru aceasta certificare incepand cu septembrie 2014, pentru a afla schimbarile in continutul modulelor, dar si modul in care acestea vor fi evaluate.

Diploma Profesionala va permite sa aprofundati deprinderile si cunostintele necesare pentru a planifica si implementa activitati de marketing la nivel operational si a maximiza oportunitati pentru organizatia la care lucrati. Veti fi pregatiti sa dezvoltati, sa implementati si sa evaluati un plan de marketing pentru a va atinge obiectivele. La sfarsitul programului de studiu care dureaza un an, obtineti o certificare de nivel 6 in sistemul de echivalare european si britanic (NQS) si obtineti titlul de membru asociat al Chartered Institute of Marketing (ACIM).

Ce se studiaza la fiecare dintre cele patru module? Cat dureaza fiecare? Cum va poate ajuta aceasta certificare in cariera?  Va invitam sa va rezervati un loc pentru a afla raspunsuri si a pune alte intrebari facand  click aici. [pb_builder]