Chartered Institute of Marketing, cea mai mare organizatie internationala  profesionala a oamenilor de marketing, Institutul de Marketing si Oxford College of Marketing lanseaza in septembrie 2014 noile programe de certificare  pentru Certificatul Profesional in Marketing si Diploma Profesionala in Marketing. In urma parcurgerii noilor programe de pregatire, cursantii vor putea obtine Certificatul in Marketing Profesional sau Diploma in Marketing Profesional. 

Prima noutate se leaga de numarul de module, acum in numar de trei si posibilitatea de a obtine un “award” pentru fiecare modul in parte. Astfel, exista varianta de a dobandi o certificare internationala urmand intreg programul sau a de a parcurge doar un singur modul, la alegere.

A doua noutate  pentru cursanti se leaga de posibilitatea de a alege ce doresc sa studieze la treilea modul. Pentru programul de studiu pentru Certificatul in Marketing Profesional, cursantii pot opta intre un modul de Customer Experience si unul de Digital Marketing. In cazul in care studiaza pentru Diploma in Marketing Profesional pot alege intre Driving Innovation si Digital Strategy. 

Certificatul in Marketing Profesional este ideal pentru incepatorii in marketing, care doresc sa-si dezvolte cariera in marketing, pe cand Diploma in Marketing Profesional ajuta profesionistii in marketing sa-si imbunatateasca abilitatile strategice.

Cursantii deja inscrisi la Certificatul Profesional sau la Diploma Profesionala pot finaliza cursurile in varianta actuala pana in septembrie 2015 sau pot alege sa urmeze noua programa daca nu au trecut inca prin procesul de evaluare. In cazul in care au parcurs deja cel putin un modul, le recomandam sa urmeze doua module din programa actuala si doua din cea noua.

Aceste tipuri de certificari profesionale urmaresc dezvoltarea de abilitati si cunostinte practice astfel incat participantii sa creasca performanta organizatiilor in care lucreaza si sunt recomandate doar celor care au experienta profesionala in marketing sau in alte domenii, pentru cei fara pregatire academica sau practica in domeniu. Sistemul de studiu la distanta este flexibil, pentru ca participantii sa poata imbina studiul cu perioadele aglomerate de la locul de munca sau viata de familie. Programul de studiu la distanta se poate completa cu sesiuni de weekenduri recapitulative in Romania sau in Marea Britanie.

Institutul de Marketing si Oxford College of Marketing organizeaza regulat seri deschise si webinare informative pentru detalii legate de aceste noutati. Pentru programari legate de evaluarea nivelului la care puteti incepe sa studiati cu noi sau recomandari legate de oportunitatile de studiu, va rugam sa ne contactati.

[pb_builder]