Noile cursuri și programe de training încep din 26 septembrie, cu resurse de strategie digitală pentru toți cei care doresc să obțină rezultate mai bune în organizațiile în care lucrează sau să se perfecționeze în noul context, având la dispoziție două alternative, care pot fi combinate: un curs eveniment cu reputatul trainer și consultant PR Smith și un curs de strategie digitală, certificat CIM.

Curs eveniment SOSTAC® Marketing Strategy & Tactics in a Digital World

SOSTAC®  Marketing Strategy & Tactics in a Digital World este un curs eveniment, cu un maximum de informație, instrumente, exemple și resurse, dar și interacțiune în doar patru sesiuni online de câte doar 3 ore fiecare. În plus, un suport de curs dens, dar structurat, care poate fi folosit ca instrument de planificare și acțiune imediată, în orice organizație.

Cursul se adresează în egală măsură oamenilor de marketing experimentaţi, dar care au nevoie să integreze cu rezultate în strategiilor lor şi canalele digitale, dar şi managerilor responsabili de decizii strategice, care au nevoie să-şi valorifice atuurile şi să se adapteze rapid la schimbările din mediul extern. Investiție curs: 550 Euro+ TVA

Curs certificat strategie digitală

Cursul certificat de strategie digitală este alternativa pe termen lung, care asigură un program de training de 4-6 luni cu suport teoretic, dar și cu realizarea unei lucrări practice aplicate, energizat cu 3 cursuri interactive virtuale: 26 septembrie, 3 și 10 octombrie 2020, între 11.30 și 14.30, ora României. Investiție curs: 775 lire+TVA , cu toate taxele de certificare incluse.

În varianta combinată, participanții beneficiază de un tarif special și de cele două dintre cele mai bune cărți: SOSTAC® și Digital Marketing Excellence, scrisă de PR Smith împreună cu Dave Chaffey.

Termen limită de înscriere: 15 septembrie. Locurile sunt limitate, pentru a asigira calitatea interacțiunii între traineri, tutori și cursanți!

Cereți detalii la info@institutuldemarketing.ro și nu ratați înscrierile.

Knowledge sharing is caring.