Un masterclass interactiv susținut de PR Smith, autorul SOSTAC®

Context

Pentru Bitdefender, marketingul contribuie semnificativ la creșterea de business a companiei. Ca urmare, investițiile în training și, mai ales, în oamenii care dezvoltă și dau viață strategiei de marketing sunt și ele necesare. Institutul de Marketing, alături de reputatul consultant și trainer, PR Smith, autorul SOSTAC® au organizat un workshop personalizat pentru companie, care să susțină echipa să-și perfecționeze planurile strategice și tactice, dar și să-și clarifice prioritățile, într-o piață în creștere, cu multe oportunități, dar dinamică, disruptivă și în schimbare rapidă.

Soluţie

Soluția a fost cu un masterclass personalizat, dinamic și interactiv, în logica și pașii modelului de planificare SOSTAC®, inclus în topul celor mai folosite modele de planificare la nivel global, adoptat de companii de top precum LinkedIn și KPMG și până la start-up-uri.

Cursul a venit ca răspuns la multe întrebări ale participanților:

  • Cum să analizeze și să dea sens datelor? Din ce perspective se poate realiza o analiză cât mai exhaustivă pentru deciziile de marketing? Dar pentru un portofoliu de produse larg al unui lider în domeniul securității? Care ar trebui să fie sursele credibile și obligatorii de date? Cum să le utilizeze? Ce reguli pot aplica?
  • Cum pot lua decizii bune, în cunoștință de cauză și în timp util în ceea ce privește inițiativele de marketing? Care sunt instrumente pe care pot să le utilizeze?
  • Cum să pună laolaltă datele cheie pentru un plan de marketing care să îndeplinească obiectivele de business?

Cum s-a desfășurat? Aflați mai multe!

Pentru detalii și suport legat de cursuri de marketing customizate, accesați pagina dedicată și programați o întâlnire.