INSTRUMENTE DE EVALUARE ȘI DEZVOLTARE A STRATEGIEI DE MARKETING B2B

Cum puteți îmbunătăți strategia de marketing printr-o planificare riguroasă și un control eficient al perfomanței activităților de marketing?

Cum vă ajută?

Acest workshop aduce în prim plan aspectele distincte ale marketingului pentru piața B2B, prin comparație cu B2C, în încercarea de a evidenția cum profesioniștii în domeniu pot îmbunătăți strategia de marketing printr-o planificare riguroasă și un control eficient al perfomanței activităților de marketing.

Principalul beneficiu al workshopului este oferirea unor instrumente de evaluare și dezvoltare a strategiei de marketing B2B, pe baza unor exemple practice.

Cui se adresează?

Cursul  “Marketing B2B” se adresează specialiștilor de marketing digital, conținut, de produs sau brand care activează în domeniul B2B, precum si antreprenori, freelanceri sau consultanți ai agentiilor de marketing.

Structură workshop

  • Abordări specifice B2B; comparație cu B2C;
  • Procesul de planificare: analiza pieței, identificarea segmentelor de interes, grupul decizional adresat, bugetarea;
  • Implementarea planului de marketing: campanii de generare de leaduri, strategia de conținut, optimizarea conversiilor;
  • Studiu de caz

Cât costă?

95 euro + TVA   

Unde?

Online, pe platforma Zoom.

Detalii și modalități de plată. Plata se va face prin transfer bancar în contul RO51RZBR0000060013127649, deschis la Raiffeisen Bank, București, sucursala Cotroceni, Bd, Vasile Milea 4 pe numele companiei More Marketing Solutions.

Vă rugăm să precizați dacă plătitorul sunteți dumneavoastră, ca persoană fizică, sau organizația la care lucrați și să furnizați toate datele necesare: nume, adresă, CUI sau CNP.

Profitați de acest curs în abonamentul de training individual!

AFLAȚI MAI MULTE!

Când este următorul curs?

Detalii despre calendarul cursurilor din 2023 în curând.

TRAINER

Cristina Serban

Cristina Șerban

Nivel curs

Intermediar

Cursuri complementare

Rezervați-vă loc din timp!

ÎNSCRIEȚI-VĂ ACUM

Ce spun cursanţii?

Andreea Luca

Un mix de teorie și practică atât de bine echilibrat, concepte de marketing transpuse într-un limbaj pe înțelesul tuturor, dar mai ales un stil de lucru unic, al lor, al profesorilor noștri iscusiți, de a ne ține captivi două zile full, fără ca nici măcar să ne dorim să ne verificam telefonul, mailul sau WhatsApp-ul pentru că am învățat, am notat, am întrebat, am râs și am concurat. Iar la final, toți am câștigat.”

Andreea Luca, Marketing Manager, Alpin57Lux
VEZI MAI MULTE