Creați valoare prin idei! 

Accelerați proiectele de inovație cu un masterclass susținut de John Bessant

Cum vă ajută?

Cursul este un pachet transmedia, care integrează texte, imagini, materiale vieo şi audio structurate în jurul temei unice a managementului inovaţiei, combinat cu trei workshop-uri interactive cu John Bessant, profesionist cu peste 40 de ani experiență în domeniu,  co-autor al celei mai bine vândute cărți de specialitate Managing Innovation, devenită manual în cele mai multe universități internaționale. John are.

Cu peste 80 instrumente inovative de lucru şi peste 100 de studii de caz ilustrative, oferă o experienţă variată şi bogată de învăţare. Este construit ca instrument de lucru, încurajând participanții să creeze valoare din proiecte de inovație și sa adapteze ideile și exemplele oferite în propriile proiecte, să le adapteze în contextual lor de lucru și include o mulțime de modele de bune practici.

Cursul pregătește participanții să opereze într-un mediu în care managementul inovației este recunoscut ca și competență de bază, atât la nivel individual, cât și organizational. Organizația Internațională de Standarizare (ISO) a dezvoltat recent standardul (ISO56002) care are deja impact asupra modului în care organizațiile abordează și își dezvoltă propriile sisteme de inovație.

Cui se adresează?

Cursul se adresează tuturor practicienilor de marketing implicați în proiecte de creare de valoare prin inovație în organizațiile în care lucrează, managerilor de produs sau managerilor de companii care doresc să accelereze procesele de inovație din companiile lor. Pentru cei care doresc să obțină și o recunoaștere interenațională pentru programul de training, acest program de pregătire completează cu suport valoros cursul certificat de management al inovației.

Cât costă?

450 euro + TVA   

Preț special cursanți CIM – 280 euro + TVA

Înscrieri AICI

Detalii și modalități de plată. Plata se va face prin transfer bancar în contul RO51RZBR0000060013127649, deschis la Raiffeisen Bank, București, sucursala Cotroceni, Bd, Vasile Milea 4 pe numele companiei More Marketing Solutions.

Vă rugăm să precizați dacă plătitorul sunteți dumneavoastră, ca persoană fizică, sau organizația la care lucrați și să furnizați toate datele necesare: nume, adresă, CUI sau CNP.

Unde?

Online, pe platforma Zoom

Profitați de acest curs în abonamentul de training individual!

AFLAȚI MAI MULTE!

Când este următorul curs?

23, 24 și 25 noiembrie 2021, 14:00 – 17:00

TRAINER

John Bessant

Nivel curs

Intermediar

Cursuri complementare

Rezervați-vă loc din timp!

ÎNSCRIEȚI-VĂ ACUM

Ce spun cursanţii?

Raluca Raitan

”Cele mai bune cursuri de marketing!

Raluca Raitan, Digital Product Manager, BRD
VEZI MAI MULTE