Creați valoare prin idei! 

Accelerați proiectele de inovație cu un masterclass susținut de John Bessant

Cum vă ajută?

Într-o perioadă provocatoare, acest curs eveniment vă asigură know-how-ul, instrumentele și resursele cu care să valorificați toate posibilitățile și opțiunile prin care puteți crea și livra valoare pentru clienți și organizații.

Cursul susținut de profesorul John Bessant se bazează pe munca sa de peste patruzeci de ani în domeniul inovației. Veți avea acces la un set bogat de materiale de curs – videoclipuri, podcasturi, studii de caz, instrumente etc. – pentru a vă ajuta să accelerați capabilitățile de inovare în propria organizație.

Inovația nu este ușoară. Prespune efort, puterea de a învinge rezistența inerentă la schimbare, perseverență și consecvență. De aceea, trainingul se concentrează pe aprofundarea și exersarea unui set de comportamente care în cele din urmă devin parte integrantă în modul în care facem lucrurile într-o organizație. Mai precis, o cultură a inovației cu procese și structuri care să o facă să funcționeze sustenabil, pe termen lung.

Aceasta este tema de bază a acestui training: explorarea a ceea ce se află în spatele managementului de succes al inovației. Vă va ajuta să vă uitați la propria organizație și să răspundeți la trei întrebări cheie:

  1. Suntem capabili să inovăm?
  2. La ce trebuie să lucrăm pentru a ne consolida capabilitățile de inovare?
  3. Cum putem lucra cu aceste idei – ce instrumente și tehnici sunt disponibile?

Cui se adresează?

Cursul se adresează tuturor practicienilor implicați în proiecte de creare de valoare prin inovație în organizațiile în care lucrează, managerilor de inovație, de produs sau managerilor de companii care doresc să accelereze procesele de inovație din companiile lor.

În mare măsură, trainingul se adresează directorilor generali, managerilor de departamente și membrilor de board care pot fi inspirați să facă schimbările necesare pentru a obține cu adevărat rezultate din inițiativele de inovație.

Este util în egală măsură marilor corporații pentru care inovația este un atu strategic, dar și start-up-urilor și companiior mai mici, antreprenoriale care înțeleg să se diferențieze prin inovație de proces, de produs sau de paradigmă.

Pentru cei care doresc să obțină și o recunoaștere internațională, acest program de pregătire completează cu suport valoros cursul certificat de management al inovației.

Structura cursului

Cursul are o structură robustă și interactivă care combină:

  1. Un pachet transmedia, care integrează texte, imagini, materiale video şi audio structurate în jurul temei unice a managementului inovaţiei. Cu peste 80 instrumente inovative de lucru şi peste 100 de studii de caz ilustrative, oferă o experienţă variată şi bogată de învăţare. Este construit ca instrument de lucru, încurajând participanții să creeze valoare din proiecte de inovație și să adapteze ideile și exemplele oferite în propriile proiecte, să le folosescă în contextul lor de lucru și include o mulțime de modele de bune practici.

2. Un workbook pentru propria strategie de inovare

Un workbook de 148 de pagini pe care participanții îl pot folosi pentru dezvoltarea sau optimizarea propriilor strategii de inovare.

3. Un masterclass cu John Bessant

Masterclass-ul implică două sesiuni live în care veți avea ocazia să explorați și să aprofundați în direct, alături de John Bessant șase teme:

  1. Ce este inovația – și de ce contează?
  2. Cum se produce inovarea? – “road mapping the innovation journey”
  3. Unde putem inova? – explorarea spațiului de inovare
  4. Cum putem inova? – construirea capabilităților de inovare
  5. Cine poate inova? – crearea unei organizații inovatoare
  6. Strategia de inovare – construirea de capabilități dinamice.

Veți avea ocazia să explorați aceste întrebări și să dobândiți o serie de instrumente și tehnici pentru a ajuta la dezvoltarea capacității de a inova în organizația dumneavoastră.

Cine este John Bessant?

John Bessant este autoritatea globală în managementul inovației, cu peste 30 de cărți și lucrări scrise pe această  temă, iar ultima lui carte, Managing Innovation a devenit referință obligatorie în universitățile din toată lumea și manual  oficial CIM. De peste 40 de ani, John lucrează ca practician, autor, profesor universitar și consultant, cu proiecte în întreaga lume.

Cât costă?

450 euro + TVA   

Înscrieri AICI

Detalii și modalități de plată. Plata se va face prin transfer bancar în contul RO51RZBR0000060013127649, deschis la Raiffeisen Bank, București, sucursala Cotroceni, Bd, Vasile Milea 4 pe numele companiei More Marketing Solutions.

Vă rugăm să precizați dacă plătitorul sunteți dumneavoastră, ca persoană fizică, sau organizația la care lucrați și să furnizați toate datele necesare: nume, adresă, CUI sau CNP.

Unde?

Online, pe platforma Zoom

Profitați de acest curs în abonamentul de training individual!

AFLAȚI MAI MULTE!

Când este următorul curs?

 5, 6 noiembrie 2024

TRAINER

John Bessant

Nivel curs

Intermediar

Cursuri complementare

Rezervați-vă loc din timp!

ÎNSCRIEȚI-VĂ ACUM

Ce spun cursanţii?

Raluca Raitan

”Cele mai bune cursuri de marketing!

Raluca Raitan, Digital Product Manager, BRD
VEZI MAI MULTE