Universitatea Bucuresti si Oxford College of Marketing au semnat zilele trecute un parteneriat. In urma acestuia, incepand din acest an universitar, absolventii masterului de “Consultanta si Expertiza in Publicitate”, din cadrul Facultatii de Limbi Straine a Universitatii Bucuresti, vor putea beneficia de o dubla certificare: diploma de masterat in publicitate si o certificare in marketing recunoscuta international prin Communication Advertising & Marketing (CAM) și Chartered Institute of Marketing (CIM).

In cadrul acestui program, masteranzii vor fi asistati de tutori si vor participa la seminarii online. In toata lumea, examenele CIM au loc concomitent. Cei care doresc sa aplice pentru aceste certificari trebuie sa achite anual o taxa de inscriere si evaluare, la care se adauga costul manualelor.

Studentii altor facultati, interesati de aceasta certificare, au posibilitatea de a afla mai multe informatii despre program de la Institutul de Marketing .

Oxford College of Marketing este un centru de studiu acreditat al Charted Institute of Marketing, cea mai mare organizatie profesionala international a marketerilor, ale carei calificari sunt recunoscute in intreaga lume.

Material aparut pe ghimpele.ro

[pb_builder]

Knowledge sharing is caring.