Certificarile in marketing digital sunt din ce in ce mai solicitate, atat de marketerii cu experienta cat si de juniori sau cei interesati sa inceapa o cariera in marketing.  Chartered Institute of Marketing  a introdus sase noi certificari in marketing digital, cu module complementare, pentru a oferi profesionistilor sansa de a aprofunda , a pune in practica si a exploata noile canale de comunicare digitale.

Una dintre cele mai populare certificari este Diploma in Marketing Digital.  Această calificare va furnizeaza cunoștințele și principiile de bază ale marketingului și planificării digitale. Acoperă  zone cum ar fi : Search Engine Optimization (SEO), Pay per Click (PPC), tipuri de publicitate online, email marketing, marketing viral, PR online, marketing afiliat și media socială. Include și  studiul și utilizarea unor indicatori de performanță digitală, legislație, reglementări și coduri de conduită online. Aveți ocazia sa va insusiti cunoștinte si deprinderi care sa va ajute sa intelegeti  notiunile de planificare online dar va ofera  si elemente cheie de implementare, masurare și evaluare a unor campanii de succes.

Marketingul digital a evoluat de la un  element periferic spre un element cheie in comunicarea centrata pe consumator,  intr-un mediu caracterizat prin canale de comunicare multiple si in permanentă crestere.  Aceasta certificare va furnizează instrumentele de care aveți nevoie pentru a face fata  acestor  schimbari  și a le  valorifica la maximum in organizatia in care lucrati.

Veți parcurge trei module de studiu: Marketing and Consumer Behaviour,  Digital Marketing Essentials si  Digital Marketing Planning.

Marketerii experimentati, absolventii de facultati de marketing si comunicare dar si absolventii cursurilor de marketing CIM, pot alege sa fie scutiti de modulul de Marketing & Consumer Behavior, sa se concentreze doar pe modulele de marketing digital si astfel sa obtina certificarea parcurgand doar doua module.

 

 

[pb_builder]

Knowledge sharing is caring.