CREȘTEȚI CONCENTRAREA ȘI PRODUCTIVITATEA CU SINGURUL WORKSHOP APLICAT DE DIGITAL WELLBEING

Cum rămân concentrat și productiv într-un mediu virtual de lucru?

Cum vă ajută?

Fie că ne dorim sau nu, tehnologia joacă un rol din ce în ce mai important în fiecare aspect al vieții noastre. Petrecem în medie aproape o treime din zi [1] conectați la internet. Fiind constant conectați ne suprasolicităm și ajungem să ne irosim cele mai importante resurse: energia, timpul și atenția.

Conform unui studiu făcut de Standford [2] persoanele care jonglează în mod regulat cu mai multe fluxuri de conținut (multitasking) au probleme în ceea ce privește concentrarea și gestionarea task-urilor, rezultând o productivitate scăzută și la locul de muncă și acasă.

Workshop-ul este un prim pas spre conștientizarea obiceiurilor digitale și a modului în care acestea ne impacteaza productivitatea și calitatea vieții.

Cui se adresează?

Problemele care apar în urma utilizării excesive a tehnologiilor digitale pot fi: starea de epuizare, scăderea productivității, lipsa motivației și a concentrării, prezenteismul digital, incapacitatea de a gândi creativ. Programul se adresează celor care s-au confruntat cu astfel de problemele și care doresc să facă o schimbare.

Structură curs

Patru sesiuni interactive online, de tip webinar, de câte o oră fiecare:

  • Înțelegerea mecanismelor de design persuasiv;
  • Tehnici de concentrare și redirecționare a atenției;
  • Optimizarea calendarului și importanța pauzelor;
  • Îmbunătățirea procesului de decizie.

SURSE

[1] 7h 26’ conform https://datareportal.com/reports/digital-2021-romania

[2] https://news.stanford.edu/news/2009/august24/multitask-research-study-082409.html

Disponibil la cerere.

Detalii și modalități de plată. Plata se va face prin transfer bancar în contul RO51RZBR0000060013127649, deschis la Raiffeisen Bank, București, sucursala Cotroceni, Bd, Vasile Milea 4 pe numele companiei More Marketing Solutions.

Vă rugăm să precizați dacă plătitorul sunteți dumneavoastră, ca persoană fizică, sau organizația la care lucrați și să furnizați toate datele necesare: nume, adresă, CUI sau CNP.

Profitați de acest curs în abonamentul de training individual!

AFLAȚI MAI MULTE!

Când este următorul curs?

Disponibil la cerere.

TRAINER

Cristian Haldan

Nivel curs

Intermediar

Cursuri complementare

Rezervați-vă loc din timp!

ÎNSCRIEȚI-VĂ ACUM

Ce spun cursanţii?

Andreea Luca

Un mix de teorie și practică atât de bine echilibrat, concepte de marketing transpuse într-un limbaj pe înțelesul tuturor, dar mai ales un stil de lucru unic, al lor, al profesorilor noștri iscusiți, de a ne ține captivi două zile full, fără ca nici măcar să ne dorim să ne verificam telefonul, mailul sau WhatsApp-ul pentru că am învățat, am notat, am întrebat, am râs și am concurat. Iar la final, toți am câștigat.”

Andreea Luca, Marketing Manager, Alpin57Lux
VEZI MAI MULTE