5Ts  OF DIGITAL MARKETING CAMPAIGNS

Tactics, tips, tricks, tools and techniques from real life. 100% practice, exercises and case studies

Cum vă ajută?

Campaniile de marketing digital rămân provocatoare. Succesul depinde de abilitatea de a lega know-how-ul clasic de marketing de potenţialul canalelor digitale și experienţa din companie de cea a agenţiilor specializate.

Aceste sesiuni au fost gândite pentru a ghida și inspira oamenii de marketing cum să ia cele mai bune decizii în planificarea, implementarea și evaluarea campaniilor de marketing digital și a susține în mod real planurile de creștere sau de consolidare din companii și apreciate de board.

Structura de tip workshop permite participanților să parcurgă aplicat cei mai importanți pași în construcția și implementarea cu succes a unei strategii de campanie de marketing, desfășurată în mediul digital, cu tactici digitale testate, pentru a obține rezultate peste media pieței.

Acest curs aplicat a fost construit special pentru a pune la dispoziţie tuturor celor care coordonează campanii de marketing digital teoria, dar mai ales practica, sub un proces testat şi rodat de un practician cu peste 25 de ani de experienţă în managementul de campanii omnichannel pentru mari branduri româneşti şi internaţionale, alături de echipe globale, regionale şi agenţii locale şi care au generat constant, în ultimii ani, creşteri profitabile de business.

În plus, veți primi recomandări legate de instrumentele cele mai eficiente  pentru a crește eficienţa campaniilor digitale, cât si modele consacrate aplicate cu succes pentru planificarea, monitorizarea și evaluarea campaniilor de marketing digital. Fiecare cursant va fi expus si va lucra pe studii de caz de campanii de marketing digital care au obtinut rezultate remarcabile în ultimii ani.

Cui se adresează?

Cursul se adresează tuturor celor implicaţi în coordonarea de campanii de marketing digital, de la specialiști și manageri de marketing, până la brand manageri, manageri de categorie, experți în marketing digital şi online, dar şi antreprenori care au nevoie să înțeleagă procesul şi paşii din spatele unor campanii de marketing care pot să asigure creşterea profitabilă a unor branduri, servicii sau produse.

Este un curs util atât pentru oamenii de marketing din companii cât și pentru cei din agenții specializare, care au nevoie să vadă întregul proces în care contribuţia lor aduce valoare clienților, în întregul mix şi ansamblu de tactici, modele și instrumente exploatate pentru optimizarea rezultatelor campaniilor de marketing digital.

Este un curs util în egală măsură companiilor mici sau antreprenoriale, dar și marilor companii care lucrează cu agenții specializate și au nevoie să capete eficiență în implementarea campaniilor de marketing digital.

Structură curs

Cursul este structurat în 3 sesiuni – o sesiune curs şi două workshop-uri aplicate – pentru a parcurge, aprofunda și a exersa aplicat pe următoarele arii:

 • PILONII PRINCIPALI ai unei strategii de campanie de marketing digital
 • TACTICILE DIGITALE potrivite pentru un brand în functie de context, jobs to be done, categorie, profil de client (persona), segmentare și poziționare
 • MODELE și PROCESE: o serie de etape şi paşi de parcurs pe care să-i integreze în activitatea din companie pentru rezultate şi mai bune, pentru creșterea conversiilor şi a vânzărilor
 • INSTRUMENTE: testate și folosite cu succes în campanii deja implementate în mediul digital
 • STUDII DE CAZ: din “brand digital real case studies’ care au înregistrat rezultate extraordinare

Paricipanții vor primi răspunsuri, soluții și exemple la întrebările și problemele cel mai frecvent întâlnite în practică:

  • Cum crești succesul unei campanii de marketing digital?
  • Care sunt pașii critici ai unei campanii de succes în mediul digital?
  • Paşi obligatorii înainte de a implementa o campanie
  • Pași necesari de urmat în timpul unei campanii de marketing digital
  • Paşi obligatorii după implementarea unei campanii
  • Exemple din experienţa reală a unor brand-uri care au implementat campanii de marketing în ultimii ani în mediul digital.

Despre trainer:

Anamaria Băjan are o experiență de practician în marketing de peste 30 de ani în care a crescut profitabil și sustenabil atât business-uri, categorii și branduri locale și antreprenoriale, cât și branduri ale unor companii multinaționale de succes pe piata din Romania. S-a specializat în construirea unor strategii si tactici de marketing digital eficiente care au ajutat la creșterea a peste 50 de branduri pe piața Europei Centrale si de Est. Este Chartered Marketer și expert certificat internațional CIM în marketing digital prin Oxford College of Marketing. Este trainer la Institutului de Marketing și doctorand la ASE în cadrul Facultății de Marketing. Este consultant pentru creșterea profitabilă a conversiilor la Profi Convert. A lucrat pentru branduri precum Campofrio, Sissi, Maestro, Caroli, Delikat, Algida, Rama, Delma, Becel, Knorr, Hellmans, Magnum, Mandi, Topoloveni, Dove, Rexona, Lux, Axe, Cif, Domestos, Dero sau Omo.

Cât costă?

350 euro + TVA   

Ofertă de primăvară până pe 31 mai –  245€  + TVA

Unde?

Online, pe platforma Zoom

Profitați de acest curs în abonamentul de training individual!

AFLAȚI MAI MULTE!

Când este urmatorul curs?

7, 8, 13 iunie, 14:00-17:00

TRAINER

Training marketing Caroli Ana Maria Bajan

Ana Maria Băjan

Nivel curs

Intermediar

Cursuri complementare

Rezervați-vă loc din timp!

ÎNSCRIEȚI-VĂ ACUM

Ce spun cursanţii?

Andreea Luca

Un mix de teorie și practică atât de bine echilibrat, concepte de marketing transpuse într-un limbaj pe înțelesul tuturor, dar mai ales un stil de lucru unic, al lor, al profesorilor noștri iscusiți, de a ne ține captivi două zile full, fără ca nici măcar să ne dorim să ne verificam telefonul, mailul sau WhatsApp-ul pentru că am învățat, am notat, am întrebat, am râs și am concurat. Iar la final, toți am câștigat.”

Andreea Luca, Marketing Manager, Alpin57Lux
VEZI MAI MULTE