Carmen Soare este unul dintre managerii cu experiență vastă, performanțe remarcabile, pasiune și experiență acumulată prin cursuri, specializări, dar mai ales strategii și campanii perfecționate mereu cu toate instrumentele care au apărut și s-au dezvoltat în cei peste 20 de ani de carieră, în care a lucrat pentru lideri din domeniul serviciilor. A condus vreme de peste 15 ani departamentul de marketing de la ING asigurări, actualul NN, iar în prezent lucrează în domeniul competitiv al sănătății pentru Synevo, un lider în zona serviciilor medicale de diagnostic.

Ca Marketing Director, Carmen a coordonat strategii şi campanii de branding şi rebranding, poziţionare, comunicare integrată, content management, product development. A format şi dezvoltat echipe şi proiecte complexe de creare şi lansare de produse şi servicii, de customer experience şi, mai nou, transformare digitală. A participat la numeroase traininguri şi cursuri de profil, crede în pregătirea continuă şi îşi susţine permanent şi echipa prin cursuri de specialitate.

În ultimul podcast „Marketing Talks”, Carmen vorbește despre cele mai noi proiecte pe care le coordonează. Cum, și cu ce metode ne asigurăm că ne înțelegem clienții, cum construim propuneri de valoare relevante, cum și de ce folosim profilele de client și, nu în ultimul rând, despre noul tip de marketing al automatizării, care aduce valoare atât pentru clienți, cât și pentru organizații. Urmăriți interviul integral și abonați-vă la canalul nostru pentru inspirație, exemple și bune practici de la profesioniști.

Repere din discuţie:

00:00 – 04:04 Cine este Carmen Soare? Care sunt tipurile de market research care nu trebuie să îţi lipsească?

04:05 – 08:32 Cum obții buy-in-ul intern pentru a investi în research? Cum introduci indicatori de performanță care să aducă valoare atât pentru companie, cât și pentru client? Exemplu: Cum te asiguri că îți înțelegi clientul? De la Net Promoter Score (NPS) la Customer Effort Score (CES).

08:33 – 13:24 Cum dezvolți și folosești profilele de client (customer personas) în campaniile de marketing?

13:25 – 18:37 Cum folosești tehnologia în interacțiunile cu un segment important cum sunt medicii?

18:40 – 22:39 Cum construiești propuneri unice de valoare relevante? Cum se adaptează și cum se susțin? Exemplu- propuneri de valoare în zona business to business cu implicarea echipelor de key accounts (KA). Cât durează un astfel de exercițiu?

18:40 – 29:31 Cum îți faci timp să te informezi tot timpul? Cum te adaptezi la un domeniu în permanentă schimbare? Ce se schimbă și ce nu? Când și de ce faci un audit de SEO? Noul tip de marketing al automatizării și noile sale componente. Organizarea echipelor și a activităților de marketing în noul peisaj digital.

29:32 – 32.42 Cum se pot dezvolta tinerii la început de carieră într-un un mediu în care totul s-a fragmentat, s-a specializat?

Citeşte interviul integral pe Marketing Focus  și află mai multe despre Mini MBA-ul în Customer Centricity cu Martin Newman.

Knowledge sharing is caring.