Cursurile de la Institutul de Marketing continuă! Online, în siguranţă. Profităm de experienţa de aproape un sfert de secol de predare online a colegilor din Marea Britanie. Pe platforma Oxford College of Marketing noi webinare și sesiuni interactive vor fi programate începând cu luna mai, pentru a-i susţine pe toţi cei  care se pregătesc pentru sesiunile de evaluare din iulie şi decembrie. 

Examenele scrise programate la British Council se amână pentru 7 iulie, iar taxele achitate vor fi redistribuite automat pentru această sesiune.  Pentru toate examenele din aceasta sesiune, se va păstra brieful din aprilie. 

Temele de examen pentru nivelele 6 şi 7 sunt:

Professional Diploma in Marketing – Strategic marketing – Delivering superior customer service

PostGraduate Diploma- Global Marketing Decisions – Studiu de caz: HSBC Bank

Programele noastre de training continuă! Online, în siguranţă. Înscrieri deschise la sesiunea de evaluare CIM din decembrie 2020.   Programe de training certificate la care facem înscrieri momentan sunt:

  • Certificatul Profesional în Marketing (nivel 4)
  • Certificatul Profesional în Marketing Digital (nivel 4)
  • Diploma Profesională în Marketing (nivel 6)
  • Diploma Profesională în Marketing Digital (nivel 6)
  • Chartered PostGraduate Diploma (nivel 7)
  • Marketing Leadership Programme (nivel 7)

Situaţiile limită sunt cele care ajută la şlefuirea atuurilor cheie. La noi, ca oameni de marketing, acestea ţin de competenţă şi training permanent, de flexibilitate, de adaptabilitate şi rezilienţă. Să încercăm să luăm tot ce e mai bun din toată această neaşteptată încercare.

Mai mult decât oricând, investițiile de timp în know how şi în profesionalizare sunt cele care ne pot sprijini să mergem mai departe.

Knowledge sharing is caring.