De ce să urmați un curs deschis de scurtă durată?

Probleme mari şi întrebări lungi rezolvate în cursuri scurte!  Cursurile de marketing deschise de scurtă durată acoperă nevoi punctuale de training de marketing, de la strategie de marketing sau de brand, la training intensiv de marketing digital, Excel pentru marketing, vorbire în public sau în faţa camerei.

Într-un curs de scurtă durată aveți posibilitatea să:

  • Acoperiţi rapid elementele cheie dintr-o arie de training cu un curs sau workshop punctual
  • Să învăţaţi  de la un profesionist ce nu puteţi învăţa singur: exemple, studii de caz
  • Să schimbaţi idei şi experienţă cu practicieni din alte industrii şi domenii.

Programul Marketing Gateway asigură celor care vor să intre în domeniul marketingului, suportul teoretic necesar pentru o viitoare certificare internațională în marketing. Este un curs intensiv de doua zile care vă asigură parcurgerea conceptelor și noțiunilor fundamentale de marketing.

Digital Gateway este un curs introductiv în marketing digital care oferă participanților noțiuni și instrumente de bază referitoare la înțelegerea mediilor digitale, planificarea campaniilor digitale, comportamentul consumatorului în mediul digital, dezvoltarea tehnologiei digitale, mixul de marketing digital, monitorizarea și masurarea campaniilor digitale.

Seria de cursuri practice a aparut din nevoia de a oferi celor implicați în departamentul de marketing, instrumente utile, pe care să le aplice în campaniile și activitățile curente de marketing. Cursul practic „Marketing prin Google” este alcătuit din patru module de câte trei ore fiecare. Modulele se pot parcurge și independent.

Workshopul se adresează celor care folosesc deja Analytics ca instrument de analiză a rezultatelor site-ului și raportare și care doresc să afle tehnici avansate de interpretare a datelor. Cursanții vor învăța să utilizeze segmente avansate în rapoarte, să stabiliască parametri şi obiective de business relevante pentru site-ul lor și să identifice datele care ajută la luarea deciziilor strategice în companie.

Este un curs interactiv care conține modele și studii de caz. Pe parcursul derulării cursului veți descoperi soluții de analiză a bazelor de date în Excel folosind tabele inteligente, tabele pivot, grafice dinamice și tablouri de bord (dashboards).

Curs BRAND MANAGEMENT

Trainingul are la bază un un proces de simbioză între AND-ul unei mărci și insight-uri, “tensiunile”  unor segmente de clienți și oportunitățile legate de soluționarea lor proactivă.  Participanții vor învăța concepte, structuri și procese, întelegând și aplicând modurile de construcție ale unor mărci “best in class”.

Curs CAMERA CONFIDENCE FOR MARKETERS

Rolul şi impactul comunicarii video creşte, de la spoturi la transmisii live prin intermediul retelelor sociale, la vlogguri, emisiuni televizate sau transmisii în direct. Situaţii care înseamnă mult stres. Sunt însă ocazii în care experiența face diferența! Acest workshop este dezvoltat special pentru profesioniştii din marketing şi comunicare, dar şi pentru a-l oferi cadou colegilor din departamente operaţionale, de vânzări, suport sau management care au nevoie să comunice profesionist în faţa camerei.

Workshop EFFECTIVE COPYWRITING

Scrierea publicitară rămâne o componentă cheie a succesului în marketing, fie că este vorba de texte pentru materiale offline, TV, radio sau online. Indiferent dacă externalizează sau nu aceste servicii, oamenii de marketing au nevoie să stăpânească mecanismele și tehnicile eficiente de copywriting. Workshop-ul se adresează tuturor celor care coordonează sau se ocupă de activități de marketing și sunt responsabili pentru dezvoltarea sau evaluarea textelor publicitare, indiferent că lucrează inhouse, cu freelanceri sau cu agenții.

Workshop AUTOMATIZARE DE MARKETING

Tehnologia de marketing este un ajutor vital astăzi şi indispensabil pentru profesioniştii de marketing. Automatizarea de marketing poate include elemente cu miză strategică, dar şi interacţiuni, paşi sau secvenţe de comunicare care sprijină procesul de informare legată de produse şi servicii, care susţin procesul de cumpărare sau satisfacţia post-achiziţie. Workshpul doreşte să introducă oamennii de marketing în paşii cheie prin care automatizarea de marketing poate creşte ROI-ul.

Workshop EMPLOYER BRANDING

Cursul Employer Brading propune o nouă abordare a managementului reputației de angajator, în condițiile în care piața muncii a suferit schimbări dramatice și va continua să evolueze.

Ce spun cursanţii?

Alina Georgiana Constantinescu,
Marketing Manager, Bayer Animal Health

„Mastering Metrics a fost pentru mine experiența remarcabilă care mi-a schimbat paradigma legată de măsurarea impactului tacticilor de marketing. Dacă până atunci puneam aprope tot efortul în etapa de analiză și planificare, acum acord o importantă mult mai mare etapei de control. De ce? Pentru că, așa cum am învățat în urma cursului de Mastering Metrics, “If You’re Not Keeping Score, You’re Just Practising”.” Cum se pot schimba regulile într-un domeniu foarte puternic reglementat prin strategii de marketing digital? Cum îi spirjină pe cursanți modulul Mastering Metrics?

Roxana Oana Bucerzan,
Head of Marketing Department, BCR

În ceea ce privește programul de certificare CIM în strategie digitală, organizat prin Institutul de Marketing, pot spune că a fost o perioadă frumoasă pentru că m-am bucurat din plin de informația pusă la dispoziție în platformă, care este foarte bine organizată și structurată, de bibliografia valoroasă și de un tutore care m-a provocat permanent cu întrebări pe marginea lucrării astfel încât am putut scoate ce a fost mai bun din tema dată. Cursul blended a inclus și workshopuri cu Red Barrington și Oana Sav, fiind o oportunitate excelentă de a interacționa pe marginea cursurilor și lucrării practice.

Cristina Vrânceanu,
Marketing&Communication Team Leader, Crescendo

„Am decis să încep cu modulul de strategic marketing întrucât consider că orice acțiune ar trebui să aibă la baza o bună strategie – o înțelegere a situației curente, a obiectivelor și un plan.

Acest curs m-a ajutat, în primul rând, să înțeleg și mai bine diferența dintre strategie și tactică, o confuzie destul de des întâlnită încă în lumea marketingului. În al doilea rând, cursul mi-a oferit insight-uri și instrumente valoroase pentru elaborarea unei strategii de marketing.”

Doru Orășelu,
Group Product Manager,Vodafone

„Cred că CIM oferă în acest moment poate cel mai titrat program de pregătire în marketing la nivel european, atât ca informație, cât și ca model de pregătire și examinare.”

Simona Iliescu,
Marketing Manager,Medicover

„Abordarea integrată ce merge adânc în miezul problemei, actualitatea informației (de ex.: automatizări de marketing, new digital emerging trendsbig data), accentul pe partea practică (prin exemple de “best practices” ale brandurilor de succes, dar și prin procesul de evaluare) sunt principalele atuuri ale acestui program de training.”

Ana Maria Marinescu

Ana Maria Marinescu,
Global Integrated Marketing Specialist, Honeywell

„Oricine vrea să “rămână în piață”, trebuie să fie foarte bine pregătit, indiferent de vârstă.”

Cristina Serban

Cristina Șerban,
Product Marketing Manager, Bitdefender

„Titulatura de Chartered Marketer este cea mai înaltă distincție acordată de Chartered Institute of Marketing unui profesionist în domeniu. Pentru mine reprezintă încununarea unor ani de experiență și pregătire profesională.”

Tia Ghinea

Tia Ghinea,
Marketing Manager, Altex

„Lipsa timpului liber ne determină de cele mai multe ori să amânăm multe lucruri pe care ni le-am dori. Pentru mine,  această “înregimentare” în programul CIM a fost o binevenită perioadă de prioritizare, organizare, informare, dezvoltare.”

Ana Ghetu

Ana Ghețu,
Customer  Experience Manager, ‎Kellogg Company

„Customer Experience este cursul care mi-a schimbat viața.”

Ana Dobre

Ana Dobre,
Customer ExperienceTransformation Manager, Vodafone

„Participarea la sesiunile de curs mi-a crescut nivelul de încredere în ceea ce fac și în ceea ce știu și, în același timp, mi-a deschis mintea spre identificarea unor oportunități de îmbunătățire, pe care pot să le implementez la job.”

Cristian Boldor

Cristian Boldor,
Digital Ambassador, Worwag Pharma Romania

”Cursul acreditat de marketing digital mi-a oferit o idee mai clară asupra abordării marketing-ului digital, de la audit până la mixul de marketing și monitorizare.”

Raluac Raitan,
Product Marketing Manager, Bank Leumi România

”Cele mai bune cursuri de marketing din România!”

Rares Balan

Rareș Bălan,
Marketing Manger, Dexion Storage

„Materiile CIM predau ceea ce doresc angajatorii de top să fie știut de către oamenii lor de marketing.”

Ioana Lorenc

Ioana Lorenc,
Head of Marketing, Sika România

”Programul de dezvoltare – Diploma profesională în Marketing – pe care l-am început la Institutul de marketing – CIM,  în vederea obținerii statutului acreditat de chartered marketer este  mai mult decât o abordare metodică a noțiunilor de specialitate,  structurarea, aprofundarea și aplicarea practica a know-how-ului dobândit;  înseamnă în plus  o “investiție” în propria gândire critică, o nouă perspectivă asupra proceselor de business în general,  dar și o provocare a ambiției și a propriilor limite.”

Georgiana Drăghici,
Senior Account Manager, Qatar Advanced Media

„Finalizarea modulului de marketing strategic m-a ajutat enorm și m-a ajutat să mă descurc și mai bine cu provocările din compania la care lucrez.”

Madalina Constantin

Mădălina Constantin,
Content Marketer, CIM Chartered Marketer

„Un program MBA te învață să fii conștient de tot ce înseamnă un business. Calificarea Chartered Marketer aprofundează o direcție de dezvoltare, în cazul de față marketingul.”

Raluca Grigoriu

Raluca Grigoriu,
Regional Marketing Manager, Top Shop Studio Moderna

„Am simțit nevoia să învăț  lucruri într-un mod structurat, să înțeleg în ce mod și în ce măsură contribuie internetul la dezvoltarea brandurilor și să pot descifra mai bine comportamentul de cumpărare al clienților.”

Diana Rada-Puiu,
Customer Experience Expert, Orange

„Cursul te ajută să înțelegi mai bine mecanismele care pot influența Customer Experience și modalitățile prin care poți să îmbunătățești experiența clienților cu compania. Îți oferă o gamă largă de exemple cu diverse soluții care contribuie la dezvoltarea cunoștințelor tale în acest domeniu. Pe scurt, la finalul cursului ai mai multe idei despre cum poți acționa în viitor și ce recomandări să oferi companiei.”

Roxana Irinciuc,
Marketing Manger, Roweb

„De la realizarea corectă a unui audit, implementarea acestuia, până la realizarea unei strategii în acord cu tendințele de pe piață, tot ceea ce am învățat, am aplicat în munca mea de zi cu zi.  Interacțiunea atât cu trainerii, cât și cu tutorii, a fost un alt punct tare. Am avut parte de suport în orice etapă a lucrării și am fost ghidată în mod corespunzător pentru obținerea celor mai bune rezultate. Țin să mulțumesc pe această cale, trainerilor și tutorelui din Marea Britanie. A fost o reală plăcere să lucrez alături de ei.”

Mari Miron

Mari Miron,
Brand Manager, Raiffeisen

„Mi-a fost frică să nu pot să-mi împart viața de familie, copilul de doi ani, job-ul și studiul. Dar cumva, mi-am dat seama repede că se poate. Asta pentru că modelul general de lucru flexibil, resursele aproape nelimitate ale platformelor cursului și mai ales suportul tutorilor sunt un mod modern și continuu de studiu care nu înseamnă să renunți la viața ta. Și nu am renunțat nici la sală. E un mod dinamic de studiu care chiar poate deveni ulterior un mod de viață – intri în această comunitate, ai o recunoaștere și rămâi mereu pe platformele de specialitate.”

Mirela Burlacu,
Marketing Manager,Hilton Anthenee Palace

„Am avut o satisfacție extraordinară atunci când am primit rezultatele modulului Mastering Metrics, pentru care am lucrat intens câteva luni. Nu spun că a fost muncă ușoară să îmbin cursurile Oxford College of Marketing cu jobul și cu viața personală, însă cu siguranță a meritat și n-am să mă opresc aici.

Am început cu Mastering Metrics din dorința de a aprofunda tehnicile de măsurare și rolul indicatorilor de performanță în marketing, convinsă fiind că orice nou instrument studiat va fi de folos în activiatea mea profesională. A fost alegerea potrivită, întrucât am reușit nu doar să obțin surse noi de analiză de marketing, dar și capacitatea de a le aplica cu ușurință.

De multe ori în pregătirea noastră profesională ne pierdem în resurse pe care nu le putem organiza, asimila sau aplica. De aceea sunt foarte încântată de alegerea pe care am făcut-o lucrând cu Institutul de Marketing, pentru că m-a ghidat către instrumentele necesare pentru ridicarea ștachetei la nivel profesional.”

Anna Maria Palaghianu,
Cluster Marketing Manager, Shell Bitumen

“Deși am urmat până acum doar un modul al Diplomei, pot spune că experiența de studiu a fost mai complexă și mai intensă decât mă așteptam. Acest decalaj între așteptări și realitate se datorează parțial și stilului de studiu cu care am fost obișnuită până acum în România. Cu CIM /Oxford College of Marketing a fost diferit: totul este mai procedural și mai formal, cantitatea de informiații pe care trebuie să o parcurgi și să o stăpânești este considerabilă, exigențele sunt înalte. Asta m-a făcut să depun mult efort și să aloc mai multe ore de studiu decât anticipasem inițial.”

Andra Mura,
Brand Coordinator Water, Coca-Cola Hellenic

“Am căutat mult timp un program de studiu avansat care să mă ajute să îmi structurez cunoștințele și să îmi fie cu adevărat util. Îmi doream să mă perfecționez în meseria pe care mi-am ales-o, nu doar să adaug o diplomă într-un dosar. Așa am ajuns la Oxford College of Marketing, unde inițial am fost cucerită de manualele pe care le-am văzut, pline cu studii de caz actualizate anual! Atunci mi-am dat seama că nu voi învăța doar teorii de marketing, dar că voi învăța din experiența recentă a marilor brand-uri internaționale, ceea ce pentru mine a cântărit foarte mult.”

Daniela Ioniță,
Brand Manager, Regina Maria

“Cel mai mult mi-a plăcut să văd cum proiectul scris de mine prinde contur și cum există soluții la probleme, dacă știi să le cauți și să le rezolvi în interiorul companiei în care lucrezi. Recunosc, au fost momente în care m-am simțit descumpănită, a doua parte a cursului mi s-a părut foarte grea. Cursul acesta înseamnă mai mult decât diploma obținută la final. Pentru mine, a schimbat modul în care mă uit la traseele parcurse de  pacienți (customer journeys).”

Diana Dragomir,
Product Manager, Majoritas

”La nivel profesional, am dobândit o mai mare maturitate în înțelegerea mecanismelor de marketing și, până la urmă, a strategiei de business. Simt că studiul cu CIM mi-a facilitat o mai mare luciditate în acest sens și m-a lăsat mult mai bine utilată atât la nivelul stăpânirii unor cunoștințe teoretice, dar și la nivelul abordărilor practice de marketing și de strategie digitală.”

Gabriela Dobre,
Projects and Communications Coordinator, Delegatia Valonia-Bruxelles

”A fost o experiență frumoasă, mi-am dorit foarte mult să fac acest curs și am fost motivată încă de la început. Mi-au plăcut în mod deosebit modul în care a fost structurat cursul și multitudinea de materiale puse la dispoziția cursanților. Datorită faptului că organizez evenimente care se desfășoară inclusiv seara sau în weekend, flexibilitatea cursului a reprezentat un avantaj, pentru că mi-a permis să-mi organizez timpul dedicat studiului în funcție de programul propriu, având totuși termene limita care impun disciplină.”

Geanina Ghiculescu,
Head of Retail Marketing, METRO Cash & Carry

“Experiența a fost una autentică, în sensul că modelul combinat (blended learning), care include și wekeenduri intensive cu tutori din Marea Britanie și workshop-uri  în care sunt înscrisă presupune, pe lângă suportul trainerilor și tutorilor și mult studiu individul, dintr-o multitudine de surse. Modul în care te organizezi și îți dozezi orele de studiu sunt esențiale, iar descoperirile și insight-urile care apar cu această ocazie reprezintă cea mai mare valoare adăugată.”

Oana Popescu,
Marketing Officer, Erste Asset Management

”Materia din modulul de Strategic Marketing structurează logic și organizat toți pașii pe care trebuie să îi parcurgi într-o strategie corectă și cuprinzătoare. Este interesant să descoperi în studiile de caz deciziile strategice luate de managementul marilor companii precum Nestle, Ikea sau P&G. Training-ul CIM m-a ajutat să privesc marketingul mult mai global și să înțeleg că este cheia succesului în majoritatea companiilor.”

Raluca Tanase,
Senior Web Analytics Expert, Netcentric

”Cel mai mult m-a impresionat rigurozitatea programului, dar a fost o situație de love-hate. Mi-a plăcut pentru că mi-am dat seama că nu este o certificare ce se poate obține facil și nota de trecere, chiar înseamnă ceva. Am auzit că fiecare punct se obține greu și am simțit asta pe pielea mea.

Mi-a mai plăcut și volumul mare de resurse pus la dispoziție și mai ales experiența lectorilor și a tutorilor care efectiv mi s-au părut niște dinozauri ai marketingului, fără absolut nicio conotație negativă. Oamenii aceștia au făcut marketing în toată cariera lor și se răsfrânge foarte frumos în experiența de predare-învățare.”

Sarbrina Mitu,
Marketing Expert, SAP România

”Strategia digitală este un “must have”. În general, companiile care au o prezență online își doresc creșterea vizibilității, atragerea de noi clienți sau noi parteneri de afaceri. Dar nu orice prezență “online” înseamnă și un succes. Deoarece fără o strategie corect construită și adaptată particularităților modelului de business, putem cheltui niște bugete semnificative fără a obține rezultatele dorite.

Noi, oamenii din marketing avem nevoie uneori și de niște resurse utile care să ne ajute în construirea strategiei corecte. Eu personal le-am găsit cu ajutorul celor de la Institutul de Marketing și recomand tuturor celor interesați modulul de Strategie Digitală.”

Oltea Belciuganu,
Marketing & Communication Director, CEC Bank

„Procesul de învățare a fost cumva o revelație. Eu mă așteptam să învăț lucruri de care nu mai auzisem. În schimb, am descoperit că (evident, de altfel) teoria era aceeași pe care o știam din școala românească. Modalitatea de a asimila teoria era însă diferită: fiecare model, concept era ilustrat concret și cumva înțelegeai de ce îl înveți și la ce folosește. Astfel, șansele de a rămâne în minte și a folosi în practică ce ai învățat creșteau foarte mult.”

Ana Poiana,
Account Manager, MCCANNPR

„Sistemul englezesc este bazat foarte mult pe cercetare, studiu aplicat individual și teme extrem de structurate, cu limitare de cuvinte și apreciate după concizie și relevanță. Celebrul limbaj pompos și narativ care în România punctează bine la impresia artistică, devenea dintr-o dată extrem de practic și structurat. Certificarea CIM, alături de alte certificări internaționale specializate, mă ajută să pun tot procesul într-un context internațional, să mă folosesc de experiența celor mai buni din Europa, să cunosc toate aceste trenduri de gândire anticipative pentru a da o valoare și mai mare unui produs cinematografic și pentru a-l aduce mai aproape de publicul său.”

Bianca Iovu,
Marketing Specialist, Expressoft Technology

„Cursurile Chartered Institute of Marketing (CIM) m-au ajutat să mă perfecționez, ceea ce a contribuit la decizia managerului meu de a-mi atribui mai multe responsabilități. M-am documentat foarte mult înainte de a urma aceste cursuri și m-a interesat modul în care pot aduce beneficii atât mie, cât și companiei prin ceea ce învăț. Puteam să aleg orice altă variantă de cursuri on-line, însă, mi-am dat seama că ceea ce se face la CIM are aplicabilitate directă în activitatea mea zilnică de la serviciu.”

Irina George

„Am ales diploma în marketingul digital pentru că, pe lângă faptul că acest curs te învață principiile solide de marketing (care se pot aplica la orice domeniu), digitalul este din ce în ce mai important și îți afectează strategia de marketing din ce în ce mai mult.

Pentru mine cursul a însemnat două lucruri foarte importante: să îmi diversific cunoștiintele pe care le-am dobândit în patru ani de Universitate de PR (acum vreo 15 ani) și să mă aliniez cu ce se întâmplă în marketingul digital la momentul de față.  Mie CIM-ul mi-a oferit exact această oportunitate, să iau în considerare “the big picture”, să învăț cum să fac asta ca un profesionist în marketing și nu neapărat ca un profesionist în PR și comunicare.”

Veronica Bogdacenco,
Digital Marketing Executive, Aimia Inc

„Cursul a reprezentat un moment definitoriu în viața mea profesională: primul pas către o certificare internațională de renume și obținerea unui job în străinătate. De asemenea, mi-a schimbat perspectiva asupra marketingului. Înainte credeam că doar companiile mari au resursele necesare pentru a crea campanii de success. Am învățat însă că orice marketer creativ poate obține rezultate cu resurse limitate, iar cunoștințele dobândite in timpul cursului m-au ajutat să îmi îndeplinesc fără emoții task-urile de zi cu zi. În timpul cursurilor CIM am avut mult suport: un tutore dedicat, webinare live săptămânale cu profesori, forum de discuții, taskuri periodice pentru a ne pregăti pentru proiectele finale și materiale de curs excelente.”

Oana Voican,
Marketing Campaign Manager, IBM

„Acest program de studiu m-a ajutat să structurez și să diferențiez într-un mod mai eficient utilizatorii serviciilor pe care le promovăm, să îmi dezvolt mindset-ul ca, premergător oricărei inițiative, să analizez și să evaluez influența acesteia asupra consumatorilor noștri și, mai ales, mi-a permis să pot propune strategii noi și să fac demersurile necesare pentru îmbunătățirea experienței pe care organizația o oferă acestora.”

Radu Silaghi,
Digital Marketing & E-commerce Manager, Integral Memory Plc

„Nivelul crește de la an la an și trebuie să fii informat pentru a rămâne competitiv.”

Roxana Ene,
Business Development Manager, British Council

”Oxford College of Marketing a fost pentru mine mai mult decât un furnizor de cursuri. M-a ajutat să parcurg două module pentru Diploma Profesională în Marketing într-o perioadă aglomerată din viața mea, atât pe plan profesional, cât și personal. Feedback-ul lor constant și constructiv a fost esențial pentru a înțelege cerințele lucrărilor, iar flexibilitatea și varietatea resurselor, pe care mi le-au pus la dispoziție, m-au ajutat să trec primele module. Nu am simțit niciodată distanța dintre România și Marea Britanie, datorită comunicării strânse dintre noi.”

Teodora Șaguna,
Head of Brand Marketing & Communication, Fashion Days

”Studiez la Oxford College of Marketing de la începutul anului 2015 și am primit de curând certificarea pentru modulul de Strategie Digitală. Pe parcursul pregătirii portofoliului pentru examen am realizat, încă o dată, cât de esențială a devenit strategia digitală pentru orice profesionist ce își construiește o carieră în marketing.
Suportul extrem de profesionist al tutorilor OXCOM, structura cursului și accesul la resursele pe care noi, studenții, le avem la dispoziție pe toată perioada programului creează un mediu excelent pentru schimb de idei și învățare prin practică.
Recomand Institutul de Marketing și Oxford College of Marketing tuturor celor pasionați de marketing care își doresc un program complex de învățare.”

Sidica Ciorabai

Sidica Ciorobai,
Marketing And Communications Associate Director, Small Family Office

”Cursurile oferite de Institutul de Marketing aduc un plus de valoare prin prisma schimburilor cu colegii sau tutorii. Sunt destul de multe informatii in mediul online, de la best practices la cum sa implementezi strategii de marketing digital etc.,insa de multe ori este destul de dificil sa filtrezi si sa realizezi care sunt, de fapt, informatiile care te ajuta.”

Andra Platon,
Managing Director, UiPath

„Toate materiile pe care le studiez au legătură cu ce fac la jobul actual. Este cu totul alt mod de a face educație, iar pe lângă faptul că se poate coresponda prin e-mail, se poate coresponda și telefonic. Tutorele este dispus să îți aloce atât timp cât ai nevoie pentru a-ți clarifica toate neînțelegerile, el este acolo pentru a-ți asigura susținerea și a-ți acorda tot ajutorul de care ai nevoie, în orice moment.”

Claudiu Runcan,
Client Service Executive, A.C. Nielsen România

„Certificarea este un program de studiu care are nevoie de concentrare maximă și de dorință de evoluție. Aș compara un examen pentru CIM cu o lucrare de licență pe care o dai la sfârșitul a patru ani de facultate, însă, fiind mult mai practică și concludentă. Dacă știm să ne planificăm timpul așa cum trebuie, cu siguranță că este o metodă de studiu accesibilă.”

Dan Costea,
Country Director, INDG

„Inteligența alături de experiența și intuiția omului de marketing vor fi mereu esențiale în procesul de business, însă nicidecum suficiente pentru ceea ce înseamnă managementul modern. Datele și metricii transformați în indicatori de business sunt instrumente obligatorii pentru orice companie actuală și pentru orice inițiativă de marketing. Astfel, cursul Mastering Metrics detaliază la nivel practic principiile și tehnicile de measurement, ținând mereu cont de aplicarea lor strategică. Ca manager, mă bazez zilnic pe date pentru suport în deciziile de business, de aceea Mastering Metrics a fost un curs obligatoriu pentru dezvoltarea mea profesională.”

Eliza Ioana,
Marketing Manager, FGI Limited

”Cred că rezultatele mele bune de la CIM se datorează compatibilității dintre stilul meu de învățare și forma de studiu propusă de CIM. Mai exact, eu răspund foarte bine la informații cu aplicabilitate directă și la principiul ”learn by doing.” Cursurile CIM cer exact asta – după ce parcurgi toată informația teoretică, ești testat aplicând totul într-un context dat, într-o organizație reală. Acest mod de testare mi se pare cel mai relevant, întrucât este foarte important să știi ce să faci cu informațiile teoretice, nu doar să le deții.”

Irina Dragan,
Consultant, Fresh Mint Communications

”Oxford College of Marketing mi-a oferit un sprijin foarte mare pe parcursul studiilor mele în Digital Marketing. Tutori dedicați, abordare profesională, recomand cu încredere.”

Olivia Dragos,
Strategic Partnership Manager, SEOmonitor

”OXCOM mi-a oferit întotdeauna sprijin considerabil cu ajutorul webinarelor, al tutorilor și al suportului oferit prin e-mail de către Pauline Williams și Jane Young. Recomand cu căldură Oxford College of Marketing oricui vrea să obțină o certificare CIM.”

Madalina Dicu,
Senior Development & Fundraising Manager, World Vision România

„Cu CIM este chiar foarte simplu. Orele de curs cu profesorii se desfășoară on-line și în general seara. În cadrul acestor ore, poți discuta direct cu profesorii și cu ceilalți cursanți, poți pune întrebări, poți primi sfaturi. În cazul în care nu poți participa, toate cursurile sunt înregistrate și le poți viziona/asculta ori de câte ori ai nevoie. În plus, devenind membru CIM, ai acces la foarte multe resurse care să te ajute în procesul de studiu. Este un program solicitant, dar cu o bună planificare, pot fi respectate termenele limită.”

Adelina Deaconu,
Junior PR Assistant, Groupama

Digital Gateway este mai mult decât un curs cu noțiuni teoretice bine structurate. Digital Gateway este cursul unde am învățat să utilizez tool-uri noi în marketingul digital, am interacționat constructiv cu trainerii și am legat prietenii cu ceilalți cursanți. Îl recomand cu mare drag tuturor celor pasionați de digital!”