Certificari internationale marketing

Cel mai complex program de training de marketing acreditat internațional

La Institutul de Marketing, am dezvoltat cursuri și soluții diverse de training și certificare internațională de marketing, atât pe termen scurt, cât și pe termen lung, atât pentru practicienii cu experiență, cât și pentru cei care vor să se dezvolte sau să intre în zona marketingului din alte domenii.

CURSURI ȘI PROGRAME DE CERTIFICARE INTERNAȚIONALĂ

Cursurile de marketing recunoscute internațional și formarea continuă în domeniu sunt esențiale într-o lume tot mai globalizată și în accelerată schimbare.

Trainingurile Chartered Institute of Marketing (CIM) asigură cele mai relevante programe profesionale de training în marketing și comunicare acreditate, cu recunoaștere internațională. Indiferent de stadiul în care ați avansat în carieră sau de specificul industriei în care lucrați, este nevoie să fiți la zi cu noutățile, de la noile tehnologii și canale de marketing, la ultimele instrumente de colectare și analiză a datelor, dar mai ales, cu problemele fundamentale strategice și de business care vă ajută să câștigați influență și credibilitate și dincolo de departamentul de marketing, mai ales la nivelul board-ului companiilor în care activați.

CIM este cea mai mare organizație profesională globală, cu peste 100 de ani de existență, care stabilește standardele în industrie și sprijină profesioniștii să se perfecționeze la standarde internaționale.

De ce să studiați cu noi?

  • Obțineți certificări acreditate, recunoscute în întreaga lume de la cea mai mare organizație a marketerilor la nivel global, cu o reputație  globală ca centru de excelență;
  • Conținutul cursurilor este dezvoltat ca răspuns la nevoile practicienilor de marketing din cele mai variate industrii;
  • Cursurile și modulele sunt dezvoltate și reevaluate permanent pe baza studiilor, chestionarelor și feedback-ului permanent de la angajatori în legătură cu abilitățile și cunoștințele de care au nevoie de la angajații lor;
  • Trainingul acreditat CIM  vă furnizează instrumente de lucru pe care le puteți aplica imediat, în profesia dumneavoastră, în organizația în care lucrați;
  • Cursurile de certificare vă oferă un suport suplimentar pentru a progresa în carieră, în ierarhia organizației, dar și pentru a obține venituri mai mari ca profesionist independent sau angajat într-o poziție de marketing și comunicare.

TIPURI DE CURSURI

CARE SUNT BENEFICIILE?

  • Posibilitatea de a adapta continutul, structura si solutiile oferite pe nevoile concrete si specificul organizatiei;
  • Concentrarea pe exemple si solutii specifice industriei sau organizatiei;
  • Dezvoltarea unor solutii de training si transformare pe termen lung sau in intervale adaptate programului companiilor;
  • Activitati pe grupe mai mici cu mai multa interactiune individuala.

CUNOŞTINŢE

Cele mai relevante, actuale și credibile, surse anglo-saxone. Abordare structurată cu accent pe însușirea și aplicarea imediată a celor mai noi instrumente și tehnici de marketing, în contextul concret al organizațiilor.

COMUNITATE

Întâlniri între funcții și industrii, schimburi de idei, discuții oneste și deschise pe teme relevante și actuale. Profesioniști curioși, în căutare de întrebări, răspunsuri și provocări. Colaborare, networking, spirit de colegialitate și sprijin de breaslă.

CERTIFICARE

Recunoaștere internațională prin prima și cea mai mare organizație mondială a profesioniștilor de marketing, Chartered Institute of Marketing (CIM) și alături de Oxford College of Marketing, cel mai puternic centru acreditat la nivel global.

CINE SUNT TRAINERII?

Trainerii și tutorii noștri au atât experiență de predare și rezultate dovedite în pregătirea studenților pentru examenele acreditate internațional, cât și experiență practică în calitate de oameni de marketing sau consultanți. Majoritatea dintre aceștia au o carieră care combină în egală măsură muncă de predare cu poziții de marketing și consultanță, pentru a oferi studenților noștri suport, atât pentru partea teoretică, dar și pentru cea practică.

VEZI TRAINERI

Haideți să găsim impreună cea mai bună soluție de training!

Contactaţi-ne acum

TESTIMONIALE

“A fost foarte util suportul pentru echipa noastră. Ne-am structurat informațiile teoretice, ne-am pus la curent cu trenduri și noutăti. Cel mai mult am apreciat activitătile practice pe care le vom extinde și replica intern. Sunt utile și ne vor crește cu sigurantă rezultatele. Aportul și efortul trainerilor m-au inspirat să mă înscriu și eu într-un program de training de lungă durată certificat internațional”.

Angela Căpățînă, Marketing Manager Herbalife
Absolvent Institutul de Marketing Veronica Bogdacenco

„Cursul a reprezentat un moment definitoriu în viața mea profesională: primul pas către o certificare internațională de renume și obținerea unui job în străinătate. De asemenea, mi-a schimbat perspectiva asupra marketingului.”

Veronica Bogdacenco, Conversion Rate Optimization Manager, Buzz Bingo
VEZI MAI MULTE