Training practic SEO

Învață de la un profesionist ce nu poți învăța singur!

Cum vă ajută?

Dacă intenționezi să îți creezi un website sau ai deja unul, cel mai probabil ai auzit de SEO. Dar dacă ești novice într-ale promovării pe Internet, nu o să înțelegi niciodată de ce site-ul tău, oricât de bine pus la punct ar fi, nu este vizitat, iar mii de alte site-uri, poate inferioare din punct de vedere calitativ sau informațional, au vizibilitatea pe care atât de mult ți-o dorești. Nu e suficient să ai un site dacă nu știi să îl faci să devină vizibil. La asta e bun SEO, te face vizibil și, odată vizibil, accesat.

În esență, SEO sau optimizarea pentru motoarele de căutare este practica de a atrage pe site trafic din căutarea organică. Iar mai mult trafic presupune, evident, mai multe conversii. Cuvântul-cheie aici este organic, ceea ce înseamnă că nu plătești pentru o poziție de top prin campaniile PPC.

În acest curs vei afla exact ce este, de ce ai nevoie de SEO și cum să îl monetizezi. Vom vorbi despre cum a evoluat de-a lungul timpului, despre ce tip de strategie ți se potrivește în funcție de complexitatea și resursele businessului tău, despre greșeli de evitat și cum se stabilesc indicatorii de performanță ai unei campanii SEO.

Cui se adresează?

Cursul se adresează specialiștilor și managerilor de marketing online, content writer-ilor, dar și celor pasionați de SEO și marketing digital. Este un curs util atât pentru antreprenori, cât și pentru companiile care lucrează cu agenții de marketing online și au nevoie să își eficientizeze relațiile cu acestea.

Structură curs

  1. Analiza interesului de căutare și identificarea oportunităților de atragere a traficului organic
  2. SEO on-page. Optimizarea și indexarea corectă în motoarele de căutare
  3. SEO off-page. Strategii de link building
  4. Raportare. SEO = INDEXARE – POZITIONARE – VIZIBILITATE – TRAFIC – CONVERSII

Cât costă?

550 lei+TVA

Detalii și modalități de plată. Plata se va face prin transfer bancar în contul R051 RZBR 0000 0600 1312 7649, deschis la Raiffeisen Bank, București, sucursala Cotroceni, Bd, Vasile Milea 4 pe numele companiei More Marketing Solutions.

Vă rugăm să precizați dacă plătitorul sunteți dumneavoastră, ca persoană fizică sau organizația la care lucrați și să furnizați toate datele necesare: nume, adresă, CUI sau CNP.

Ce îți trebuie pentru a participa la acest curs?

  • Cunoștințe generale despre mediul online
  • Acces la un cont Google Ads – personal sau de companie
  • Laptop pentru exercițiile practice

Unde?

Palatul Noblesse, Str. Sfinților nr. 7, București.

Când este următorul curs?

6 aprilie 2021, 9:00-13:00

TRAINER

Bogdan Dumitrache

Bogdan Dumitrache

Nivel curs

Începător

Cursuri complementare

Rezervați-vă loc din timp!

ÎNSCRIEȚI-VĂ ACUM

Ce spun cursanţii?

„Mi-au plăcut cursurile lor și am fost anul acesta la două. Sunt hands-on, interactive și super specializate. ”

Elena Coșbuc Ionescu, Marketing Manager, Romanian Software
VEZI MAI MULTE