SOLUȚII DE TEHNOLOGIE PENTRU MARKETING

Cum vă ajută tehnologia de marketing să atrageți și să păstrați clienți?

Cum vă ajută?

Marketingul digital nu mai este despre site, newsletter și social media, însă trecerea la nivelul următor este complexă și adesea dificilă. Se vorbește mult despre digital transformation, customer experience, inteligență artificială, marketing automation și alte buzzwords, dar cum se pot traduce aceste concepte într-o soluție tehnologică pragmatică, adaptată nevoilor specifice fiecărei companii și care sunt beneficiile reale?

Cursul explică, de la nivel conceptual la nivel practic, în ce constă o platformă tehnologică integrată de marketing automation, cum contribuie la succesul campaniilor de marketing și cum îmbunătățește experiența oferită clienților.

La finalul cursului, participanții vor ști cum pot construi relații autentice cu clienții lor, cum pot avea conversații 1:1 cu fiecare client, de fiecare dată, pe fiecare canal.

Cui se adresează?

Cursul se adresează tuturor profesionistilor de marketing care au nevoie să folosească mai bine tehnologia de marketing pentru a genera ROI și care vor să înțeleagă cum o platformă tehnologică integrată de marketing automation poate deveni un motor de creștere a business-ului. Mai exact, cum pot aduce mai multă valoare experienței pe care o oferă clienților și cum pot crește semnificativ gradul de implicare și conversie al acestora, aspect cu impact direct în eficiența strategiei de marketing.

Structură curs

  • Strategia potrivită: provocări, beneficii și resurse
  • Instrumente și exemple specifice: multi-channel customer journey, predictive intelligence, unified customer view
  • Personalizare 1:1 scalabilă, real-time
  • Soluția tehnologică potrivită: criterii de selecție

Cât costă?

550 lei + TVA   

Detalii și modalități de plată. Plata se va face prin transfer bancar în contul RO51RZBR0000060013127649, deschis la Raiffeisen Bank, București, sucursala Cotroceni, Bd, Vasile Milea 4 pe numele companiei More Marketing Solutions.

Vă rugăm să precizați dacă plătitorul sunteți dumneavoastră, ca persoană fizică, sau organizația la care lucrați și să furnizați toate datele necesare: nume, adresă, CUI sau CNP.

Unde?

Sediul Integral Edu, B-dul General Gheorghe Magheru Nr. 41, Et.1, Ap.1, Sector 1, București

Când este următorul curs?

20 februarie și 24 septembrie 2020, 12:00 – 17:00

TRAINER

Carmen Bârleanu

Carmen Bârleanu

Nivel curs

Începător

Cursuri complementare

Contactați-ne pentru detalii și înscriere!

Programați o discuție sau o întâlnire pentru a afla care este cel mai potrivit program de training pentru dumeavoastră!

Ce spun cursanţii?

Chartered Institute of Marketing CIM

”Azi totul se întâmplă în online. Nu putem trăi, respira și simți fără uneltele preferate: click, like, share, blogging.  Digital Gateway aduce în prim plan elementele de care ai nevoie pentru a avea succes în mediul online: de la înțelegerea mediilor digitale și până la mixul de marketing digital. Pe mine m-a ajutat foarte mult în monitorizarea și măsurarea campaniilor digitale. Abia aștept următoarea ediție!”

Raluca Costea, Art&Copy, More than Pub