Cursurile si programele de training acreditate international CIM sunt structurate in functie de cele trei sesiuni anuale de evaluare din aprilie, iulie si decembrie.

Daca v-ati decis sa sustineti examenele in sesiunea din decembrie 2017, va recapitulam informatiile cheie legate de plata taxelor de evaluare si examinare. Date cheie plata taxelor:

Inscrieri si plata evaluare CIM – pana cel tarziu vineri, 3 noiembrie 2017;
Plata taxa de examen British Council – 15 – 28 noiembrie;
Unde si cum se platesc taxele?
Primul pas este crearea contului de membru CIM, achitand online 55 lire (dupa ce ati fost admisi la Oxford College of Marketing):
https://www.cim.co.uk/
Pasul urmator este achitarea taxei de evaluare in valoare de 140 lire sau 180 lire (in functie de tipul de curs la care sunteti inscrisi). Plata se face online, direct din contul de membru CIM, la sectiunea Studying.
Studentii care sustin probe de evaluare scrise la British Council, vor avea de achitat si taxa de supraveghere. Gasiti toate detaliile necesare, aici.
Pe toti cei inscrisi la examenul de marketing strategic din decembrie va asteptam sambata, 25 noiembrie de la ora 14:00-18:00 la Sediul Integral Edu, Bd. General Gh. Magheru Nr. 41, Et.1, Ap.1, Sector 1,  unde va vom pregati pentru tehnica de examen.
Pentru orice suport, intrebari si nelamuriri, nu ezitati sa ne contactati.
Knowledge sharing is caring.