Luni, 28 octombrie ora 14:30, vă invităm la un webinar gratuit cu Toni Fitch, Digital Marketing Manager la Octopus Group.

Fără să întreprindă vreo formă de testare, o organizație nu poate îmbunătăți cu succes performanțele sale. Un program de testare și învățare este conceput pentru a experimenta rapid ipotezele, înainte de a măsura și înțelege rezultatele testelor întreprinse pentru a putea lua deciziile viitoare. Investițiile pentru activitățile și campaniile viitoare de marketing se bazează apoi pe datele obținute și nu pe speculații sau opinii.

În cadrul acestui webinar, veți înțelege importanța adoptării unei culturi de tip “Test and Learn” pentru activitățile dumneavoastră digitale.

Veți obține informații despre unele teste practice care pot fi implementate ca parte a unui program de testare și învățare, inclusiv pe site-urile dumneavoastră, precum și pe canalele social media. Veți înțelege faptul că implementarea de mici modificări poate produce un impact mare asupra performanței și a rentabilității.

Pentru a participa gratuit la acest webinar, vă rugăm să accesați linkul de mai jos:

http://oxfordcollegeofmarketing.adobeconnect.com/dkbtestandlearn1019/