ACCELERAŢI CEL MAI ACTIV MOTOR DE CREŞTERE A ORGANIZAŢIEI: LIDERII CU POTENŢIAL!

DE CE SĂ SUSŢINEŢI ANGAJAŢII CU TRAINING ŞI MENTORING?

Cea mai bună modalitate de a vă asigura că vă adaptaţi la ce urmează,  profit sustenabil şi surse de avantaj competitiv pe termen lung este să investiți în oamenii buni.

Schimbarea şi rezultatele nu vin uşor. Cu toţii avem nevoie de susţinere, de inspiraţie, de instrumente, de  procese rodate cu care să facem faţă provocărilor permanente care vin dinspre clienţi, competitori şi mediul extern. Iată de ce am creat soluții noi,  complementare, nu doar pentru oamenii de marketing, dar şi pentru colegii lor, care să genereze empowerment și impact când vine vorba de provocările pe care aceştia le întâmpină. Marketerii sunt cataliştii schimbării în organizaţii şi primii care să o susţină şi să o stimuleze.

DE LA PROVOCĂRI LA REZULTATE

Care sunt întrebările decidenţilor din companii la care programele noastre de coaching şi mentoring  aduc răspunsuri ? La ce provocari ar face diferenţa să aibă un  răspuns diferit?

  • Cum pot închide mai eficient gap-ul dintre starea dorită și ce se întâmplă cum în organizația de care sunt responsabili?
  • Care este transformarea personală de care au nevoie pentru a crea schimbarea necesară în jur?
  • Care este nivelul următor în devenirea lor ca leaderi? Care este principalul obiectiv profesional în această etapă și cum îl pot atinge mai rapid?
  • Cum pot să își maximizeze potențialul, al  lor și al echipelor pe care le conduc?
  • Cum își pot crește impactul, maximizând modul în care își folosesc timpul și energia?
  • Cum pot maximiza impactul investiţiilor în programe de training?

Coaching: Sesiuni de coaching 1:1 pentru liderii care vor  să atingă obiective ambiţioase mai rapid, să îndepărteze blocaje personale și organizaţionale, să își schimbe modul de a acționa sau perspectiva cu privire la anumite subiecte, să își maximizeze potențialul personal și profesional.

Mentoring: Sesiuni 1:1 de mentoring  pentru liderii care au nevoie să susțină performanta generala de marketing , marketing digital, ecommerce/digitalizare și își doresc ghidaj și expertiză complementară în leadership, change management, business management și marketing digital.

PENTRU CINE?

Soluţiile dezvoltate aduc rezultate pentru toţi cei responsabili şi implicaţi în performanţa pe termen lung a organizaţiilor în relaţia cu clienţii, acţionarii şi angajaţii, Beneficiarii acestor servicii sunt, în general, seniori de marketing, manageri de departamente, manageri generali şi CEO-s, dar şi echipe de conducere, board-uri de management.

Sesiune exploratorie

Ne asigurăm printr-o sesiune exploratorie de oră că așteptările despre proces sunt clare și că înțelegem care este soluția potrivită pentru obiectivele clientului.  Se validează chimia între coach-ul şi clientul şi măsura în care cred că pot construi o relație solidă pentru ca procesul respectiv să fie eficient sau se alege formula potrivită de consultanță.

Construirea fundației

Urmează una sau două sesiuni în care clarificăm și rafinăm obiectivele şi cum măsurăm succesul colaborării, stabilim felul în care vrem să lucrăm împreună și începem explorarea motivațiilor și a amprentei personale a clientului (valori, scop, unde este în raport cu ceea ce-şi dorește pe diverși piloni profesionali).

Coaching sau mentoring efectiv 

Recomandam programe de 3 sau 6 luni, cu o frecvență medie de 2 sesiuni de câte o oră pe lună.  Evaluăm continuu progresul făcut pe obiectivele agreate și ne calibrăm în funcție de schimbările care pot apărea. În funcție de obiectivele avute ca rezultat al procesului de coaching, urmărim creşterea self awareness-ului, schimbare de comportamente, transformarea stilului de leadership, îndepărtarea blocajelor și accelerarea ritmului de schimbare personală sau organizațională pe care clientul şi-o dorește.

Aveți nevoie de suport?  Aflați mai multe informații!

PROGRAMAȚI O DISCUȚIE DE CONSILIERE

Cristina Gheorghițoiu – Coach și mentor

Cristina Gheorghiţoiu este Leadership și Personal Transformation Coach, cu peste 16 ani experiența în digital,  13+ ani experienţă în roluri de leadership, şi 8 ani experienţă  în echipe diverse, globale.

Cristina a fost pregătită la prestigiosul  Co-Active Training Institute, este membru ICF si este in proces de certificare CPCC si ACC.

Înainte de a-și începe cariera de coach, Cristina a fost General Manager OLX Group Romania, ce are în portofoliu branduri precum OLX, Autovit.ro şi Storia.ro, dar şi General Manager Regional pentru OLX, fiind responsabilă de business-ul OLX în piețe ca România, Bulgaria, Portugalia şi Bosnia. Despre experiența Cristinei și tranziția către coaching puteți citi mai mult în interviul pentru Business Magazin.

În experiența ei,  a fost expusă la scalare rapidă de business, contexte competitive provocatoare, construcția unuia din brandurile cu notorietate foarte mare din Romania, rebranding (OLX), accelerare business matur (Autovit), lansare de brand nou (Storia), marketingul având de fiecare dată un rol vital.

Cristina Gheorghițoiu
VEZI MAI MULTE