Certificatul Profesional în
Marketing

Dacă aspirați la o carieră în marketing, sunteți angajat într-o funcție de marketing la nivel de începător sau doriți sa vă folosiți experiența dintr-un alt domeniu în cel al marketing-ului, atunci acest nivel poate fi cel potrivit pentru dumneavoastră. Va trebui să discutăm și să evaluam nivelul la care puteți începe.

Certtificatul in Marketing Profesional

Certificatul Profesional
în Marketing Digital

Certificatul Profesional în Marketing Digital se adresează profesioniștilor fără pregătire teoretică în marketing, dar cu experiență în domenii colaterale și minime cunoștințe de marketing online, care au început să coordoneze proiecte sau inițiative digitale, dar au nevoie de o bază și o structură solidă pentru a genera rezultate.

Diploma Profesională
în Marketing

Dacă sunteți responsabil în conducerea activităților de marketing la nivel operațional, sunteti avansat la o poziție de marketing de nivel mediu, doriți să vă îmbogățiți cunoștințele dobândite la nivel de Certificat sau doriți o mai bună înțelegere a resorturilor de business care stau la baza managementului în marketing, acest nivel poate fi cel potrivit pentru dumneavoastră.

Diploma in Marketing Profesional

Diploma Profesională
în Marketing Digital

Diploma Profesională în Marketing Digital sprijină în egală măsură profesioniștii experimentați în marketing pe canale tradiționale, cât și specialiștii cu diverse competențe digitale să își asigure o bază solidă de marketing digital de cea mai largă acoperire, de la strategie la managementul canalelor, experiență și optimizare digitală.

Diploma Profesională
în Sustenabilitate

Diploma Profesională în Sustenabilitate sprijină practicienii să exploreze aspectele cheie ale sustenabilității și să le identifice pe cele care pot crea valoare pe termen lung pentru organizație, clienți și acționari, cu responsabilitate față de nevoile și resursele limitate ale planetei.

Diploma Profesională
Chartered PostGraduate

Dacă deja ați dobândit un nivel ridicat de cunoștințe și/sau de experiență în marketing, atunci acest nivel poate fi varianta potrivită pentru dumneavoastră. Accentul este pus pe aspectele strategice ale managementului de marketing și această calificare este o reflectare a competenței dumneavoastră la cel mai înalt nivel.

Diploma Chartered Postgraduate

Programul de Leadership
în Marketing

Noul program certificat de Leadership în Marketing a fost creat pentru a dezvolta competenţele de marketing la cel mai înalt nivel şi a susţine managerii să acţioneze ca promotori activi ai schimbărilor importante din cadrul organizației. Acest program susţine creşterea profesională de la management de  marketing,  la cel de leadership.