Multi candidati decisi sa urmeze un program de certificare CIM doresc sa inteleaga mai bine ce inseamna programul Chartered PostGraduate, in ce consta, ce si cum se studiaza. Care este diferenta intre acest program si Diploma Profesionala in Marketing? Ce se studiaza la fiecare modul si in fiecare dintre cele doua stadii ale programului de certificare? Cei care ratat webinarul nostru pe aceasta tema  au acces la inregistrare la acest link, precum si  la suportul de prezentare. 

Diploma in Marketing Chartered PostGraduate   este cel mai avansat program de pregatire si certificare CIM  si  este pasul final catre obtinerea titlului de Chartered Marketer. Admiterea la acest nivel necesita experienta profesionala si academica adecvata . Parcurgerea acestui program urmareste sa dezvolte si sa consolideze un anumit tip de  deprinderi de analiza si rezolvare a problemelor de marketing si  pune accent pe gandire critica si nu pe acumularea de informatii, iar partea de evaluare are cea mai mare pondere in cadrul examenelor  si lucrarilor. Spre deosebire de Diploma Profesionala, pe parcursul careia  cursantii invata si aplica instrumente tactice, la acest nivel accentul este pus pe aspectele strategice.

Focusul este pe aplicatii practice si  nu pe teorie, pe aprofundarea si cresterea performantei in organizatiile in care lucrati prin utilizarea unor instrumente si modele consacrate de business si marketing, nu doar prin insusirea acestor notiuni. Veti fi invatati sa analizati, sa ganditi si sa rezolvati probleme strategice de marketing in organizatiile in care lucrati.  Programul de pregatire este centrat pe nevoia de a va creste abilitatea de a rezolva probleme de business, de a face diagnoze corecte si de a dezvolta si implementa solutii  imediate  la locul de munca.

Pentru a programa o discutie sau o intalnire in Romania, va rugam sa ne scrieti. 

[pb_builder]