Evenimentele dedicate marketerilor în 2020 acoperă diverse domenii –  de la social media la inovație, creare de conținut, vânzări, branding etc
Iată câteva dintre evenimentele ce propun întâlniri cu profesioniști, discuții și exemple relevante, reprezentând, totodată și oportunități de networking.

Social Media Summit București 2020: 5 Martie, Palatul CEC, București

Dacă doriți să aflați care sunt strategiile eficiente de promovare în rețelele sociale, cele mai bune campanii din ultimul an sau tedințele pentru 2020, vă puteți înscrie la evenimentul care are loc la Palatul CEC pe 5 martie. Printre speakeri veți regăsi nume ca: Iulia Pencea (General Manager, Nielsen România, Alexandru Ion (Director Marketing, Foodpanda), Loredana Bârlă (Senior Strategic Planner, Publicis), Alin Stoica (Social Media Manager, Global Records), Matei Stoicescu (Public Relations Manager, Vodafone), Mihai Bonca (Senior Consultant, Brand Architects și trainer Institutul de Marketing), Radu Atanasiu (Lecturer, Maastricht School of Management Romania).
Evenimentul organizat de Revista Biz se adresează specialiștilor în comunicare din companii și agenții de PR, oamenilor de marketing și vânzări, dar și bloggerilor.
Detaliile despre înscriere sunt disponibile pe site-ul socialmediasummitbucuresti.ro.

Biz Innovation Forum 2020: 25 Martie, Mezanin Palatul Universul, București

Evenimentul reunește profesioniști recunoscuți pentru spiritul innovator și este dedicat managerilor care își doresc să aducă un plus companiei în care lucrează, celor care ocupă poziții de top management sau care lucrează în departamente de Inovație, Comunicare, IT Change Management etc
Se va vorbi despre cele mai noi practici de inovare pe plan international, despre strategiile și metodele de aplicare a inovației și, mai ales, despre cum puteți îmbunătăți performanțele propriului business!
Detalii: aici

Digital Marketing Conference – 26 martie 2020, JW Marriott Grand Hotel, București

Evenimentul, organizat de Evensys, va prezenta tendințe relevante, soluții aplicate și idei creative oamenilor de marketing din companiile multinationale sau romanești. Dedicată specialiștilor în marketing și comunicare, conferința de pe 26 martie își propune să ofere oamenilor de marketing kit-ul de informații necesar pentru a face față provocărilor în mediul digital. Se vor discuta exemple relevante despre combinarea experiențelor și a puterii tehnologiei pentru campanii de impact, bune practici și tactici noi, alături de specialiști locali și internaționali. Detalii pe site-ul oficial.

Sales & Marketing Conference – 27 martie 2020, JW Marriott Bucharest Grand Hotel, București

Evenimentul organizat de Business Mark aduce în discuție longevitatea brandurilor și loialitatea clienților în contextual dezvoltării tehnologice. Despre rolul departamentelor de sales și marketing în compunerea formulei succesului pe termen lung, aflați mai multe pe 27 martie 2020, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, în cadrul celei de a 5-a ediții a „Sales & Marketing Conference”.
Detalii: aici.

Content Creators Conference 2020: 8 Aprilie, Radisson Blu, București

Ce înseamnă și cum se realizează conținutul relevant și valoros pentru branduri? Care sunt tendințele în storytelling și cine sunt cei care pot să creeze content atractiv și eficient? Evenimentul organizat de Revista Biz aduce laolaltă specialiști în marketing și comunicare, din agenții și companii recunoscute, alături de bloggeri și alți influenceri, pentru a lua parte la o experiență de învățare completă, pentru a deveni supereroi creatori de povești. Detalii: aici.

BRAND MINDS – 4 mai ROMEXPO

Evenimentul ce așteaptă 5000 de participanți din peste 40 de țări – CEOs, brand manageri, antreprenori, investitori, manageri de marketing și HR -, aduce pe scenă unii dintre cei mai cunoscuți experți în business ai momentului. Printre speakeri se află: Werner Vogels (CTO si VP AMAZON), Gary Vaynerchuk (antreprenor și investitor, fondatorul VaynerMedia), Martin Lindstrom (expert în marketing, pionier în zonele psihologiei de consum si ale cercetarii de tip neuro-marketing), jurnalistul Richard Quest (CNN) și autorul Malcolm Gladwell. Detalii pe site-ul oficial

Weekend intensiv Digital Customer Experience: 9-10 mai, Hotel Park Inn by Radisson Blu, Sala Jupiter, București

Alăturați-vă primilor specialiști certificați în experiență digitală, participând la un curs de marketing intensiv în cadrul programului de certificare Diploma Profesională în Marketing. Cursul organizat de Institutul de Marketing va fi susținut de Red Barrington, trainer din Marea Britanie, de la Oxford College of Marketing. Pentru detalii și înscrieri: info@institutuldemarketing.ro 

GPeC SUMMIT (Spring Edition): 25-26 Mai 2020

Dacă sunteți interesați de E-Commerce și Marketing Online Premium, organizatorii vă așteaptă, pe lângă conferința dedicată, la Masterclasses, Workshops, Expo, Networking, alături de speakeri internaționali și români importanți. La finalul celor două zile de GPeC SUMMIT veți putea avea o listă de recomandări imediat aplicabile pentru creșterea afecerilor afacerea e-commerce și redefinirea strategiilor de marketing. Detalii pe site-ul oficial.

Best Marketing 2020: 27 Mai – Mezanin, Palatul Universul

Evenimentul dedicat minților creative și curajoase din marketing, comunicare și advertising care vor să se conecteze cu lideri din industrie, să învețe ascultând speech-uri interactive și utile, va avea loc pe 27 mai la Palatul Universul. Conferința propune întâlniri cu specialiști în marketing, publicitate și comunicare, top advertising spenders, vloggeri și bloggeri, pentru a discuta despre modurile în care se poate echilibra balanța între strategia de brand awareness și investițiile în promovare, precum și despre provocările și oportunitățile actuale ale industriei. Printre speakeri îi veți regăsi pe Miruna Dumitrescu (Group Creative Director, Jazz Communication), Alina Dumitru (Regional Marketer SEE Region, 3M), Andreea Popa (Group Creative Director Friends\TBWA), Liviu David (Creative Partner, Next Advertising), Laura Barbu (Director Brand and Marketing Communication, Vodafone România), Andra Constantinescu (Account Director, Creative Development Consultant, Kantar Millward Brown) și mulți alții. Detalii pe site-ul oficial – www.BestMarketingConference.ro 

UPGRADE 100  – iunie 2020

Festivalul regional iCEE.fest, devenit anul trecut UPGRADE 100, ocupă un loc special în callendarul evenimentelor de marketing digital în 2020. Reunește peste 200 de speakeri importanți din domenii diferite – profesioniști din străinătate și din România. Peste 4000 de participanți sunt așteptați la o nouă ediție dedicată tuturor pasionaților de tehnologie și digital interesați de content, creativity, VR & AR, awareness și performance marketing, adtech, martech, apps și mobile, e-commerce, fintech, e-health, robotics, AI, gaming și multe altele. Cu o parte din speakerii acestui an puteți face deja cunoștință pe site-ul oficial al festivalului

Top Social Brand Conference – iunie 2020

Noua ediție a conferinței anuale Biz Top Social Brands reunește lideri din digital marketing, online şi comunicare și rerezintă o experienţă de învăţare, completată cu sesiuni Q&A şi networking și axată pe inovație, viziune și strategii cu impact major de-a lungul timpului. Evenimentul dedicat specialiștilor în marketing și comunicare abordează strategiile de social media ale marilor branduri din România, tendințele care transformă online-ul la nivel global și local, precum și tacticile oportune. În cadrul conferinței se lansează și studiul Top Social Brands, realizat de Biz, clasamentul celor mai influențe branduri în social media, aflat în 2020 la cea de-a 12-a ediție.
Detalii pe site-ul oficial – 
www.topsocialbrands.ro.

Weekend intensiv de Marketing și strategie digitală: 4-5 iulie, Hotel Park Inn by Radisson Blu, Sala Jupiter, București

Participând la cel mai nou training de marketing strategic cu integrare digitală, pe parcursul a două zile de curs intensiv în limba engleză, cu Debbie Pearson (trainer din Marea Britanie, de la Oxford College of Marketing), veți parcurge toate etapele din cadrul procesului de planificare de marketing, de la audit până la luarea de decizii strategice și implementarea planurilor ce pot fi aplicate în propria organizație, atât pe canale tradiționale, cât și digitale. Cursanții se pot perfecționa în arii precum gestionarea resurselor interne și folosirea tehnicilor de monitorizare și măsurare, care permit atingerea obiectivelor strategice de marketing. Detalii: aici. Înscrieri la info@institutuldemarketing.ro.

BrandRO 2020: 30 septembrie, Artist Cafe

Evenimentul dedicat brandurilor româneşti, proprietarilor acestora şi celor care pun umărul la construirea lor este la 11-a ediţie și reuneşte specialişti în branding, manageri şi antreprenori, profesionişti din domeniul marketingului şi al publicităţii. În cadrul acestui eveniment organizat de Revista Biz se lansează rezultatele studiului celor mai puternice 100 de branduri româneşti şi cartea cu acelaşi nume, două proiecte originale prezentate şi realizate de revista Biz împreună cu Unlock Research.
Detalii: aici.

Influencer Marketing Conference, 18 septembrie 2020, JW Marriott Grand Hotel, București

Ce-a de-a treia ediție a conferinței despre Influencer Marketing organizată de Evensys are loc pe 18 septembrie și expune studii de caz relevante pentru oprimizarea strategiilor și întâmpinarea nevoilor brandurilor. Detalii pe site-ul oficial.

Rebels and Rulers – 22, 23 octombrie

Conferința ce reunește speakeri internaționali importanți din business și branding revine în perioada 22-23 octombrie la București. Evenimentul organizat de Brandingmag este dedicat tuturor celor interesați de branding, publicitate și marketing care vor să fie la curent cu tendințele în domeniu, schimbări culturale, tactici eficiente sau de schimbările din cultura organizațională. pentru completarea calendarului evenimentelor de marketing cu această conferință, consultați site-ul oficial.

Biz PR Conference & Biz PR Awards – 20 octombrie, Radisson Blu Hotel

Biz PR Awards 2020, conferinţa dedicată PR-ului şi comunicării digitale vă ajută să identificați cele mai noi instrumente de lucru şi tehnologii pe care le au la dispoziţie profesioniştii din domeniu. Veți afla, de asemenea, care sunt cele mai performante agenții de PR și cele mai importante tendințe pentru 2021. Detalii pe site-ul official: www.BizPRconference.ro.

Webstock, 9 octombrie 2020, JW Marriott Hotel, București

Conferința se adresează comunității pasionate de mediul online și propune o serie de subiecte actuale, dezbătute de lideri de opinie din industrie. În cadrul galei Webstock Awards vor fi premiate cele mai bune proiecte din online-ul românesc realizate în ultimul an. Detalii pe site-ul oficial.

GPeC Summit – 2 noiembrie

GPeC SUMMIT & Awards Gala (Autumn Edition) are loc pe 2 noiembrie și reunește speaker din zona de e-commerce și dezvăluie premianții competiției anuale. Detalii: aici.

Zilele Biz 2020: 9-13 Noiembrie

Eveniment de referință din zona business-to-business în România, Zilele Biz se adresează în fiecare dintre cele cinci zile câte unui domeniu de business și este dedicat managerilor, antreprenorilor, specialiştilor în comunicare și marketing, consultanţilor, investitorilor, reprezentanţilor oficialităţilor şi ai ONG-urilor, precum și jurnaliștilor. Detalii, în curând, pe site-ul oficial.

***

CURSURI DESCHISE ORGANIZATE DE INSTITUTUL DE MARKETING

Pentru informații și înscrieri la cursurile deschise, vă așteptăm la info@institutuldemarketing.ro.

Spread the love