Loading Evenimentele
Acest eveniment a trecut.

Identificați ariile de creștere! Folosiți tehnologia digitală pentru a vă îmbunătăți produsele și comunicarea de marketing!

De ce un workshop aplicat de optimizare digitală?

Achiziționarea unui nou client poate costa de cinci ori mai mult decât păstrarea unui client existent. Dar cum putem să convertim și să reținem traficul pe care îl atragem pe site? Optimizarea digitală combină tehnici de SEO, CRO și UX pentru a îmbunătăți rata de conversie și experiența utilizatorului.

Cum vă ajută?

Acest workshop vă va permite să vă dezvoltați cunoștințele și abilitățile pentru a optimiza cu succes produsele digitale și performanța canalelor de marketing digital. Veți înțelege cum să interpretați informații detaliate din mediul de marketing digital și să le utilizați apoi pentru a crea un plan eficient de optimizare a conversiilor.

Cu toții dorim rate de conversie mai bune. Dar de unde știm pe ce să ne concentrăm eforturile și cum să dezvoltăm o strategie de experimentare eficientă? Făcând trecerea dintre UX și CRO, acest training vă va arăta cum să acordați prioritate nevoilor utilizatorilor pentru a optimiza ceea ce contează cu adevărat pentru ei și pentru a crea experiențe și produse de succes.

Învățați cum să identificați oportunitățile de optimizare și să utilizați tehnologia digitală pentru a vă îmbunătăți produsele digitale. Uitați de transformarea digitală într-un viitor îndepărtat. Acest workshop vă va învăța cum să înțelegeți comportamentul clienților dvs. și să creați campanii care să răspundă direct dorințelor și nevoilor lor.

Ce veți învăța și aprofunda?

📌Tehnici și instrumente de audit digital
📌Technici de cercetare a comportamentului și nevoilor clienților – începători (metode și instrumente) – avansați (validare ipoteze din web analytics prin surveys, usability tests, etc.)
📌Definerea și stabilirea priorităților pentru optimizare și testare

Cui se adresează?

Acest curs se adresează marketerilor profesioniști care lucrează într-un rol operațional, de supraveghere sau de management care doresc să-și dezvolte cunoștințele și abilitățile într-o gamă largă de domenii pentru a reuși și a progresa cariera lor în marketing.

Structura workshopului

Workshopul va fi livrat într-o sesiune interactivă online de 3 ore și va include exemple practice. Participanții vor primi instrumente și sfaturi practice pentru a aplica și integra know how-ul obținut cât mai rapid în propria organizație.

Veronica Bogdacenco are o experiență vastă în marketing online în România și Marea Britanie și este specialist în optimizare digitală. Know-how-ul acumulat sprijină oamenii de marketing să implementeze o abordare centrată pe utilizator, susținută de date și folosind principii și metodologii de SEO, CRO, UX și agile marketing.

Cât costă?

95 euro + TVA

Unde?

Online, pe platforma Zoom

📌 Locurile sunt limitate.
❗ Înscrieți-vă acum la info@institutuldemarketing.ro
Profitați de acest curs în abonamentul de training individual, aici: bit.ly/3qZdltE