Loading Evenimentele

Tehnici de marketing digital – Weekend intensiv – 9:30 – 17:00, Hotel Park Inn by Radisson Blu, Sala Jupiter, București

Sâmbătă și duminică, 21 și 22 noiembrie 2020, Institutul de Marketing organizează un curs de marketing intensiv în cadrul programului de certificare Certificatul Profesional în Marketing Digital.

Două zile de curs intensiv, cu Oana Sav, trainer Institutul de Marketing.

Învăță tehnici de marketing digital într-un program structurat!

Cum vă ajută?

Cum exploatați dinamica mediului digital pentru rezultate de business? În programul certificat internațional Tehnici de marketing digital, veți dobândi abilități pentru a explora provocările și oportunitățile din mediul digital, dar și pentru a vă îmbunătăți performanța.

Cui se adresează?

Cursul acreditat Tehnici de marketing digital se adresează profesioniștilor fără pregătire teoretică în marketing, dar cu experiență în domenii colaterale și minime cunoștințe de marketing online, care au început să coordoneze proiecte sau inițiative digitale, dar au nevoie de o bază și o structură solidă pentru a genera rezultate:

Absolvenții cursurilor certificate de la acest nivel vin în special din industrii cum ar fi: servicii financiare, imobiliare, construcții, FMCG, sănătate.

Profilul cursanților: asistenți, responsabili sau coordonatori de marketing și comunicare, persoane fără o pregătire academică în marketing, dar care lucrează în domeniu și au nevoie de un training structurat, responsabili de cont sau manageri din agenții de publicitate și marketing.

Programul de training certificat Tehnici de marketing digital este un modul de bază care face parte din programul Certificatul Profesional în Marketing Digital. Cursul se poate urma și ca modul independent, la finalul căruia se obţine un Award recunoscut de Chartered Institute of Marketing (CIM).