Loading Evenimentele

Optimizare digitală – Weekend intensiv – 9:30 – 17:00, Hotel Park Inn by Radisson Blu, Sala Jupiter, București

Sâmbătă și duminică, 14 și 15 noiembrie 2020, Institutul de Marketing organizează un curs de marketing intensiv în cadrul programului de certificare Diploma Profesională în Marketing Digital.

Două zile de curs intensiv în limba engleză, cu Sue Ollerhead, trainer din Marea Britanie, de la Oxford College of Marketing.

Învățăți să optimizați canalele digitale pentru rezultate pe termen lung!

Cum vă ajută?

Cursul acreditat Optimizare digitală vă ajută să îmbunătățiți eficiența investițiilor în mediile digitale propunând metode relevante de analiză și măsurare a acestora.

Comportamentul consumatorului s-a schimbat dramatic odată cu revoluția digitală. Companiile trebuie să se adapteze acestei piețe în schimbare și să acționeze coerent pe toate canalele pentru atingerea obiectivelor lor strategice.

Cui se adresează?

Programul de certificare Optimizare digitală se adresează tututor celor implicați în activități de marketing digital la nivel operațional, de supraveghere sau management care au nevoie să cunoască tehnici de optimizare digitală.

Absolvenții cursurilor certificate vin în special din industrii cum ar fi:

Servicii financiare, tehnologie, consultanță, FMCG, sănătate.

Profilul cursanților: manageri și coordonatori marketing, digital sau online, manageri de cont în agenții digitale.

Cursul  este un modul de bază ce face parte din noul program avansta de training și certificare Diploma Profesională în Marketing Digital. Cursul se poate urma și finaliza ca modul independent, la finalul căruia se obţine un Award recunoscut de Chartered Institute of Marketing (CIM).