Loading Evenimentele
Acest eveniment a trecut.

Ce este un arhetip?  În ce fel strategiile de brand au preluat conceptul definit inițial la nivelul psihicului uman și l-au mutat în zona identității de brand? În ce fel brandurile iconice s-au hrănit din universalitatea simbolurilor mitologice? Cum arată un brand arhetipal end to end?

Joi, 11 iulie, între ora 12:00 și 13:00, continuăm seria lunară a întâlnirilor de comunitate cu tema plină de conținut latent a arhetipurilor de brand. O ecuație aflată la intersecția între brand ca produs arhetipal care satisfice nevoi concrete și capacitatea transformatoare și aducătoare de sens a experienței de consum. Despre legătura dintre arhetipuri și factorii motivatori ai consumatorilor va vorbi Camelia Purdila, într-un demers de așezare la confluența dintre persona de profesionist de marketing și aceea de psiholog și psihoterapeut.

De ce să investeşti o oră în inspiraţie?

📍 Poți căpăta o înțelegere mai profundă a conceptului de arhetip, cu o scurtă incursiune în istoria contextului în care a apărut;

📍 Afli despre cum Margaret Mark și Carol Pearson și-au pus împreună bogata experiență de consultanță de brand și măiestria de narator arhetipal pentru a aduce semnificația brandului la nivel strategic;

📍 Nike, Dove- branduri care au capitalizat forța narativă a poveștilor mitologice;

📍 Vom face o incursiune în universul motivațiilor umane și a felului în care arhetipurile de brand răspund într-un mod relevant unor nevoi universale.

Cine va fi însoțitor în această călătorie?

Camelia Purdilă, psihoterapeut integrativ de orientare psihodinamică, psiholog clinician cu un prim parcurs de peste 15 ani ca profesionist de marketing și vânzări. Și-a sprijint mai multe demersuri profesionale pe modelul arhetipurilor lui Jung- proiecte de consultanță în domeniul identității de brand, cursuri de brand și branding, ateliere de pshioeducație și psihoterapie.

Webinarul va avea loc online, pe Zoom.

Rezervă-ţi loc din timp accesând acest link.