Loading Evenimentele
Acest eveniment a trecut.

Cum vă regândiți prioritățile și poziționarea în vremuri incerte?

Cum vă creșteți performanța cu strategii centrate pe client?

Când are loc cursul? 9 noiembrie, 9:00-17:00 și 10 noiembrie, 9:00 la 13:00

Unde? Offline

Hotspot Skyhub, Șoseaua Orhideelor 15a

Ultimii ani au venit cu schimbări ce au redefinit peisajul competitiv din toate industriile (retail, sănătate și asistență medicală, tehnologie, FMCG). Companiile s-au reinventat și au accelerat procesul de digitalizare. Companiile au fost îndelung încurajate să își construiască afacerea punând clientul pe primul lor, dar mult prea puține au reușit. Astăzi , “clientul pe primul loc” este un mandat imperativ pentru orice business. Și rămâne cel mai sigur mod de a crea valoare, de a întări imaginea de brand și de a crește motivația angajaților.

În acest master class, veți descoperi care sunt principalele coordonate care definesc motivațiile și comportamentul clienților și ce tehnici pot sa folosească afacerile pentru a crește.

Cum vă ajută?

Înțelegerea modului în care companiile pun clientul pe primul loc și fac din acest principiu o adevărată mantra de business, vă pot face să vă regândiți prioritățile comerciale si poziționarea de brand. Totodată, vă vor oferi un puternic avantaj competitiv. La sfârșitul cursului veți fi inspirați și gata să conduceți schimbări în compania dumneavoastra, care să ducă la performanțe financiare mai puternice, angajați mai motivați și creșterea semnificativă a sănătatii brandului.

Acest curs vă ajuta să vă regândiți poziționarea competitivă și modul în care interacționați cu clienții dumneavoastră. Veți fi ghidați să găsiți oportunități de creștere a afacerii și de îmbunătățire a promisiunii de brand și a experienței clienților. Veți fi mai bine echipați să vă aliniați poziționarea competitivă pentru a satisface noile așteptări în realitatea post pandemie.

Ce exersați și aprofundați?

  • Cum folosiți o abordare simplă, dar cuprinzătoare de înțelegere a motivatiilor din spatele comportamentelor oamenilor?
  • Cum am putea construi un brand în 10 minute?
  • Cum folosim tehnici de economie comportamentală pentru a înțelege comportamentul clientiilor noștri?
  • Cum folosim mantra companiei pentru a ne dezvolta afacerea și ane îmbunătăți relația cu clienții?
  • Cum evaluați dacă un business are clientul în centrul modului sau de lucru ?

Structură curs

Cursul va fi livrat în 3 module, într-un interval de o zi şi jumătate, offline, în București.

Fiecare participant va primi un ghid practic sumarizat (business canvas) pentru a aplica și integra know how-ul obținut cât mai rapid în propria organizație.

Consultați agenda cursului.

Prețul cursului este de 350 Euro 

Back to school – *295 euro până pe 20 octombrie.

Preț special grup – *195 euro (min. 3 participanți) până pe 20 octombrie 

*în limita locurilor disponibile

Trainingul se desfășoară offline. Locurile sunt limitate.
Înscrieți-vă acum la info@institutuldemarketing.ro

Cursul este disponibil și în abonamentul de training anual Marketing Pass.

Detalii și modalități de plată. Plata se va face prin transfer bancar în contul RO51RZBR0000060013127649, deschis la Raiffeisen Bank, București, sucursala Cotroceni, Bd, Vasile Milea 4 pe numele companiei More Marketing Solutions.

Vă rugăm să precizați dacă plătitorul sunteți dumneavoastră, ca persoană fizică, sau organizația la care lucrați și să furnizați toate datele necesare: nume, adresă, CUI sau CNP.