Loading Evenimentele
Acest eveniment a trecut.

Strategic Marketing

Joi, 25 octombrie, în intervalul orar 17:00-19:00, organizăm sesiunea de Induction a modulului Strategic Marketing. Întâlnirea are rolul de a ghida cursanții prin toate etapele procesului de studiu și certificare a modulului.

Întâlnirea este moderată de Geanina Ghiculescu, Head of Marketing la Metro Cash & Carry și trainer la Institutul de Marketing. Geanina va va prezența și va va ghida prin tot ce înseamnă: platforma de studiu Oxford College of Marketing, informațiile, resursele și procedurile Chartered Institute of marketing (CIM), modul de studiu, bibliografia, webinarele și tema de examinare pentru sesiunea aprilie 2019.  Orarul pentru sesiunea din aprilie îl gășiți aici.

Întâlnirea va avea loc la sediul nostru de la IntegralEDU- Bucureşti: Bd. General Gh. Magheru Nr. 41, Et.1, Ap.1, Sector 1. Punct de reper: Piaţa Romană, vis-a-vis de coloane, între farmacia Catenă şi Marshal Tourism.

Programul de studiu pentru certificarea internațională CIM – Diplomă în Marketing Profesional este alcătuit din trei module, dintre care două sunt obligatorii (Strategic Marketing și Mastering Metrics), iar două sunt elective (Digital Strategy și Driving Innovation), dintre care cursanții trebuie să aleagă doar unul pentru a obține certificarea. Parcurgerea modulului Strategic Marketing arată studenților cum să adopte o abordare strategică în planificarea de marketing pentru a dobândi și crește avantajul competitiv în organizațiile în care lucrează. Va veți familiariza cu instrumente de analiză a situației și a problemelor de marketing dintr-o organizație și veți aprofunda tehnici pentru evaluarea contextului intern și extern.

Cei care nu doresc să urmeze o certificare întreagă, pot urmă certificarea de scurtă durata Strategic Marketing, la finalul căreia vor primi un Award de la Chartered Institute of Marketing.