Loading Evenimentele
Acest eveniment a trecut.

MASTERCLASS INTERACTIV MARKETING DIGITAL

Un curs-eveniment susținut de  PR Smith, autorul SOSTAC®

Cum generați rezultate de business cu planuri integrate de marketing digital?

Cum vă ajută metoda SOSTAC®?

Cum aliniem tacticile într-o strategie eficace într-o lume digitală afectată de criză? Cum clarificăm şi simplificăm paşii de urmat? Cum aducem simplitate în complexitatea deciziilor de marketing?

Cursul intensiv “Marketing Strategy & Tactics in a Digital World” sprijină organizaţiile să rămână competitive în această perioadă dificilă şi să dezvolte strategii optime, integrând canalele digitale și nondigitale.

  • Învățați rapid o metodă de planificare de marketing recunoscută și ușor de aplicat, pentru planul pe 2021;
  • Interacționați direct cu unul dintre cei mai renumiți practicieni de marketing din lume;
  • Vă consolidați noțiunile despre analiza de marketing, obiective, strategie, tactici și plan de acțiune pentru a le putea aplica în cadrul companiei sau în lucrul cu clienții;
  • Învățați cum să creşteţi rezultatele de marketing pe termen scurt cu tehnici consacrate, dar şi să dezvoltaţi o perspectivă strategică, construind avantaje competitive pe termen lung;
  • Creșteți valoarea și consistența materialelor pe care le susțineți în fața colegilor, conducerii sau clienților;
  • Contribuiți la creșterea afacerii, generați rezultate de business, cu un plan integrat de marketing digital;
  • Investiți în propria educație profesională și vă diferențiați ca profesioniști.

Cui se adresează?

Cursul se adresează în egală măsură oamenilor de marketing experimentaţi, dar care au nevoie să integreze cu rezultate în strategii şi canalele digitale, dar şi managerilor responsabili de decizii strategice, care au nevoie să-şi valorifice atuurile şi să se adapteze rapid la schimbările din mediul extern.

Structură curs

Patru sesiuni interactive online, de tip webinar, de 3 ore fiecare, de la 9.30 am -12.30 pm, în zilele de 20, 21, 27 și 28 mai. 

Varianta online va fi o experienţă interactivă, cu multe exerciţii aplicate şi interacţiune între trainer, autorul PR Smith şi participanţi.

Cât costă?

550 Euro + TVA

Un curs eveniment cu autorul SOSTAC®

BONUS

Fiecare participant va primi un exemplar al cărţii lui PR Smith’s SOSTAC® Guide to your Perfect Digital Marketing Plan.

Cine este PR Smith?

Renumit practician în marketing, speaker, scriitor și consultant, PR Smith este autorul celebrului model de marketing SOSTAC®, Situation, Objectives, Strategy, Tactics, Actions, Control, votat în topul celor mai performante modele de business de către Chartered Institute of Marketing (CIM).  Metoda SOSTAC® este folosită acum în întreaga lume ca un model de planificare de marketing ușor de aplicat şi ca instrument de training, alături de Institutul de Marketing pentru companiile din România.

PR Smith este autorul a numeroase cărți de planificare strategică, comunicare și digital marketing și este speaker TedX. Pe lângă SOSTAC®, specializările sale includ: strategie de marketing digital, planificare digitală, managementul schimbării, automatizare în marketing și creativitate în business și marketing.

Detalii și modalități de plată. Plata se va face prin transfer bancar în contul RO51RZBR0000060013127649, deschis la Raiffeisen Bank, București, sucursala Cotroceni, Bd, Vasile Milea 4 pe numele companiei More Marketing Solutions.

Vă rugăm să precizați dacă plătitorul sunteți dumneavoastră, ca persoană fizică, sau organizația la care lucrați și să furnizați toate datele necesare: nume, adresă, CUI sau CNP.

Profitați de acest curs în abonamentul de training individual, aici!