Loading Evenimentele
Acest eveniment a trecut.

Joi, 30 mai, între orele 16:00 și 18:00 vă invităm la o seară deschisă pe tema măsurării performanței de marketing, la Palatul Noblesse, sala Baroque, Str. Sfinților nr.7, București.

Canalele s-au schimbat, felul în care măsurăm contribuția la performanța business-ului, nu. Explorăm câteva întrebări și modul în care acestea își găsesc instrumente și soluții practice la modulele de training certificat la care avem dechise înscrieri: Digital Strategy, Mastering Metrics, Customer Experience Metrics și Driving Digital Experience.

Teme și invitați:

Care sunt cei mai importanți KPI în businessul de e-commerce vs. clasicul brick & mortar? Cum reușim să eficientizăm comunicarea și bugetele cu ajutorul datelor și metricilor pe care îi măsurăm în e-commerce?

Teodora Șaguna, Head of Brand Marketing & Communication Romania, Fashion Days Group 

Ce beneficii aduce unui om de marketing concentrarea pe metrics? Cum te ajută un dashboard să aduci împreună indicatorii relevanți? Care sunt principiile de bază pentru a construi un astfel de dashboard care să ghideze în mod relevant strategia?

Cristina Șerban, Product Marketing Manager, Bitdefender, absolvent Diploma in Professional Marketing, Chartered Marketer

Accesul este gratuit și se face pe bază de invitație.