Loading Evenimentele
Acest eveniment a trecut.

Investiţi o oră în inspiraţie: marti, 22 februarie, de la 18:00, pe Zoom! Vă invităm la o discuție (vă promitem!) plină de inspirație și de idei cu potențial ridicat de a fi puse ușor în practică alături de doi profesioniști de mare calibru din breasla noastră: Anca Roman și Cristian Haldan.

Seria de evenimente Marketing Mentors din cadrul comunității noastre a fost gândită să ne inspire, să ne aducă mai aproape unii de ceilalți, dar mai ales sa ne dea posibilitatea să învățăm unii de la ceilalți. Am ales ca ediția lunii februarie 2022 să aducă în atenția voastră tema echilibrului atât în viețile noastre personale, cât și în zonele strategice și operaționale în care activăm fiecare. Dincolo de termenul atât de des auzit de “work life balance”, vă propunem să tratăm conceptul de echilibru în fiecare direcție, întâi separat, iar apoi să le împletim fiecare așa cum ni se potrivește. 

Anca Roman este Corporate Affairs & Communication Manager FrieslandCampina România de peste 2 ani. S-a alăturat companiei în urmă cu 9 ani, ocupând anterior funcțiile de Communication Manager & Marketing Manager DBB. Are o experiență de peste 16 ani în companii internaționale, lucrând pentru brand-uri precum Lay’s, Krax, Star, Bref, Clin, Tom&Jerry, Scooby Doo, Looney Tunes (Warner Bros, divizia consumer products). În prezent coordonează strategia de comunicare și sustenabilitate a companiei și a brand-ului Napolact și face parte din echipa care, în baza unei viziuni pe termen lung urmate cu consecvență, a dezvoltat strategii care au triplat vânzările brandului și au dus la transformarea Napolact ca brand autentic românesc, un lider al industriei lactatelor și în una din mărcile reper ale FMCG.

Cristian Haldan are peste 10 ani de experiență în brand management, coordonând atât la nivel local cât și internațional activitatea unor mărci renumite din industria băuturilor, cosmeticelor sau a dulciurilor. 

Pe lângă marketing, Cristian este pasionat și de coaching, fiind primul român cu o certificare în digital wellbeing recunoscută de Federația Internațională de Coaching (ICF). 

Având în vedere omniprezența dispozitivelor inteligente în viața noastră, Cristian consideră că modul în care interacționăm cu ecranele și în ce fel alegem să ne investim timpul, atenția și energia fac diferența în a avea o viață împlinită, sănătoasă cu vise realizate și relații profunde cu cei dragi.

Rezervă-ți loc gratuit din timp aici: https://bit.ly/34RZwak