Loading Evenimentele
Acest eveniment a trecut.

Pe 15 aprilie, de la ora 18:30, vă invităm la un eveniment interactiv și valoros din seria Join our marketing knowledge events! – Objectives setting as a process, dedicat stabilirii obiectivelor, un pas crucial în procesul de planificare strategică.

Îl vom avea invitat special pe Dave Chaffey, expert recunoscut în strategia digitală, autorul celor mai robuste cărți de specialitate, cu contribuții importante în profesionalizarea a mii de manageri și specialiști de marketing din întreaga lume.

Pentru legătura cu realitatea și experiența românească cu suportul a sute de proiecte de research ale Exact Business Solutions pentru cele mai importante companii din România, Violeta Niculae, Director Executiv, ne va aduce insight-uri și exemple legate de rolul și importanța integrării cercetării de piață în strategia de marketing.

Din agendă:

  • Cele mai utile instrumente de gândire și acțiune pentru stabilirea obiectivelor de marketing direct de la autorul lor, Dave Chaffey: RACE, 5 S
  • Cele mai frecvente erori în stabilirea obiectivelor de research;
  • Piramida obiectivelor, translatarea obiectivelor de marketing în obiective de research;
  • Studiu de caz: companie FMCG: Obiective de marketing, obiective research, integrare insight-urilor în strategia de marketing. Rezultat.

Nu ratați ocazia de a participa la un eveniment unic, care anticipă aniversarea a 10 ani de activitate de training în România la Institutul de Marketing. Locuri limitate.

Rezervați-vă loc gratuit din timpaici  

Despre Dave Chaffey: 

Cunoscut pentru sfaturile sale practice de marketing online, Dave Chaffey a ajutat zeci de mii de companii să își îmbunătățească marketingul digital prin cărțile sale, devenite bestseller (Digital Marketing: Strategy, Implementation and Practice; Digital Business and E-commerce Management; Digital Marketing Excellence; E-business & E-Commerce Management), prin cursurile pe care le-a organizat și prin activitatea de consultanță.

A fost recunoscut de Departamentul Comerțului și Industriei ca fiind unul dintre cei mai importanți experți, cu o contribuție și influență decisivă în dezvoltarea și creșterea  comerțului electronic și a internetului în Marea Britanie, în ultimii ani. De asemenea, Dave a fost recunoscut de Chartered Institute of Marketing ca unul dintre cei 50 de „guru” de marketing din întreaga lume care au modelat viitorul marketingului.

Este cofondator al SmartInsights.com, un site de consiliere pentru strategia de marketing digital, cu peste 80.000 de membri din întreaga lume.

Despre Violeta Niculae:  

Violeta Niculae are o experienţă de peste 15 ani în strategie şi dezvoltare organizaţională, marketing şi inovare, în companii multinaţionale din diverse domenii precum agribusiness, FMCG, printing şi publishing. În perioada 2014-2020 a ocupat funcţia de director strategie şi inovare în cadrul companiei KWS Seminţe, anterior acestei funcţii fiind membru în boardul companiei GoodMills România (fosta Titan S.A.) şi director de marketing al acesteia.

EXACT Business Solutions este companie care activează de peste zece ani pe piaţa de marketing research şi strategie din România.