Loading Evenimentele
Acest eveniment a trecut.

Sâmbătă și duminică, 16 și 17 martie 2019, Institutul de Marketing organizează un curs de marketing intensiv în cadrul programului de certificare Certificatul în Marketing Profesional.

Două zile de curs intensiv în limba engleză, cu un trainer din Marea Britanie, de la Oxford College of Marketing.


AGENDA CURSULUI

Sesiunea 1: Rolul și funcția marketingului
Sesiunea 2: Influențe asupra comportamentului clientului
Sesiunea 3: Segmentarea pieței
Sesiunea 4: Mediul de marketing și impactul acestuia asupra planificării
Sesiunea 5: Colectarea informațiilor de marketing
Sesiunea 6: Mixul de marketing 1
Sesiunea 7: Mixul de marketing 2
Sesiunea 8: Aplicarea mixului de marketing


Pe parcursul acestui modul, studenții CIM vor învăța să recunoască importanța marketingului pentru succesul și rezultatele organizațiilor în care lucrează. Modulul oferă informațiile necesare pentru a înțelege rolul funcției de marketing într-o organizație și instrumente de analiză ale comportamentului consumatorului care să susțină demersuri de segmentare eficientă.

  • Oferă studenților posibilitatea de a înțelege cum influențele externe de mediu afectează planificarea și cum cercetarea și analiza mediului de marketing ajută în luarea deciziilor.
  • Permite aprofundarea și utilizarea efectivă a elementelor mixului de marketing.
  • Asigură instrumente practice care pot fi utilizate în cadrul organizatiiilor pentru a răspunde nevoilor pieței și ale clienților.
  • Acest modul se evaluează printr-un examen de tip grilă. 

Trainer: Debbie Pearson

Debbie Pearson are o experiență semnificativă în marketing și  management în Marea Britanie și pe piețele globale.  A activat la nivel strategic în industria telecomunicațiilor pe strategie de marketing, planificare și dezvoltare. Lucrează ca practician de succes pe managementul de proiect de la concept şi  implementare până la evaluare. Debbie este şi examinator CIM şi susţine în România trainingurile intensive de customer experience din cadrul programelor certificate CIM.

Cereți detalii la info@institutuldemarketing.ro și nu ratați înscrierile!