Loading Evenimentele
Acest eveniment a trecut.

Sambata si duminica, 24 si 25 martie 2018, Institutul de Marketing organizeaza un curs de marketing intensiv in cadrul programului de certificare Diploma in Marketing Profesional.

Programul scurt de certificare Mastering Metrics este un program de nivel 6 care, analizeaza importanta gestionarii datelor de marketing pentru a lua decizii eficiente. Prezinta rolul indicatorilor de performanta de marketing in cadrul unei organizatii si arata cum  intelegerea unui set de tehnici de masurare pot ajuta o organizatiile sa ajunga la noi insight-uri   si decizii strategice. Veti intelege cum importanta acordata evaluarii si monitorizarii, aliniata obiectivelor de business, poate creste eficacitatea activitatilor de marketing. Veti invata sa selectati si sa utilizati  surse de date adecvate pentru analiza de marketing si instrumente care sa va asigure procese de decizie eficiente.

Modulul se evalueaza printr-o lucrare de 16 pagini pe care o veti realiza cu ajutorul unui tutore desemnat sa va ghideze si sa va raspunda la intrebari.

Acest curs de doua zile face parte din orarul certificarii in marketing in varianta blended learning, cu cursuri la zi, si va fi tinut de unul dintre lectorii Oxford College of Marketing, Joe Shami.

Joe Shami este expert in vanzari si in marketing, lector la Oxford College of Marketing si Profesor Asociat la University of Perpignan din Franta, unde tine in mod regulat cursuri de marketing strategic la nivel de Master si MBA in Europa, Orientul Mijlociu si SUA.