Loading Evenimentele
Acest eveniment a trecut.

Invitat: Marinela Neacșu

Moderator: Teodora Adamache Brânzoi

Când? 20 septembrie 2022, 18:00-19:00

Unde?  Zoom Meetings

Marți, 20 septembrie, de la ora 18:00, vă invităm la primul eveniment deschis din seria “Marketing Talks”, dedicat tehnologiei pe care ne dorim toți să o valorificăm la maximum! De data aceasta vom discuta despre tendințele în e-commerce, cu focus pe retail, alături de invitata noastră, Marinela Neacșu, Marketing Manager Modivo și epantofi.ro.

O directie de business care s-a dezvoltat accelerat în ultimii ani, mai ales în contextul crizei sanitare, e-commerce-ul este în permanentă reinventare și într-o cursă continuă pentru adaptare la obiceiurile de achiziție identificate sau previzionate. Dacă pandemia i-a determinat atât pe managerii din companiile antreprenoriale,  cât și pe cei din companiile multinaționale să apese pedala de accelerație către vânzări preponderent online, odată cu relaxarea măsurilor de prevenție, atenția a revenit, poate mai insistent, către a oferi clienților o experiență omnichannel superioară.

Ne vom axa, așadar, în discuția cu invitata noastră, profesionist în curs de certificare CIM, cu experiență solidă în retail și e-commerce, să descoperim cum poate tehnologia să sprijine construirea unei strategii omnichannel. 

Marinela Neacșu are peste 15 ani de experiență în domenii precum modă, produse de lux, retail tradițional și e-commerce și studiază pentru Diploma Profesională în Marketing.

Absolventă a Academiei de Studii Economice din București, Marinela este într-o permanentă evoluție profesională și într-un program de pregătire continuă. Marinela suprinde cu pasiunea debordantă pe care o cultivă în munca ei, iar dedicarea cu care își construiește cariera este molipsitoare.

Investiți o oră în inspirație și rezervați-vă loc gratuit din timp la acest link.