Loading Evenimentele
Acest eveniment a trecut.

Pe 30 septembrie, de la ora 18:00, vă invităm la un eveniment interactiv și valoros din seria “Marketing Knowledge”, dedicat integrării tacticilor cu ajutorul mixului de marketing, în context postpandemic.

Evenimentele deschise din această serie urmează, în fiecare an, cele şase etape de planificare ale celui mai folosit model la nivel global, SOSTAC ®, dezvoltat de partenerul nostru PR Smith pe care îl vom avea invitat la acest eveniment.

Pentru specificul pieţei româneşti, o vom avea alături pe Ana-Maria Băjan, Marketing& PR Director Caroli.

Temele pe care le vom aborda:

  • Cum folosim mixul de marketing ca instrument de planificare şi decizie?
  • Cum integrăm canalele şi tehnologiile digitale într-un mix de marketing extins?
  • Cum a schimbat pandemia mixul de marketing?
  • Provocări în integrarea mixului de marketing şi cum le depăşim?

Participarea este gratuită, în măsura locurilor disponibile. Rezervaţi-vă loc din timp AICI.

Cine este PR Smith?

Renumit practician în marketing, speaker, scriitor și consultant, PR Smith este autorul celebrului model de marketing SOSTAC®, Situation, Objectives, Strategy, Tactics, Actions, Control, votat în topul celor mai performante modele de business de către Chartered Institute of Marketing (CIM).  Metoda SOSTAC® este folosită acum în întreaga lume ca un model de planificare de marketing ușor de aplicat şi ca instrument de training, alături de Institutul de Marketing pentru companiile din România.

PR Smith este autorul a numeroase cărți de planificare strategică, comunicare și digital marketing și este speaker TedX. Pe lângă SOSTAC®, specializările sale includ: strategie de marketing digital, planificare digitală, managementul schimbării, automatizare în marketing și creativitate în business și marketing.

Ana Maria  Băjan are peste 25 de ani experienţă în managementul şi dezvoltarea de branduri şi categorii pentru a genera creştere în mod profitabil. A ocupat poziţii de Marketing Director, Marketing Manager, Category Manager, Customer Marketing Manager sau Brand Manger în companii multinaţionale precum Hilton, Unilever  şi Caroli Foods Group, acum parte a grupului Sigma Alimentos.

Fill out my online form