Loading Evenimentele
Acest eveniment a trecut.

Miercuri, 23 martie, de la ora 18:00, investește o oră în inspirație alături de comunitatea noastră de profesioniști în marketing! 

Cum ajută marketingul la creșterea unui business?” este tema ediției din luna martie. Şi implicit, cum ne poate ajuta un curs certificat CIM să creștem business-urile în care suntem implicați și să ne dezvoltăm în același timp profesional (schimbarea țării, a industriei în care activam).

Pentru a avea răspunsuri concrete bazate pe situații reale, i-am invitat alături de noi pe doi profesioniști de mare calibru din breasla noastra: Alexandra Popescu-Zorica și Claudiu Runcan

Alexandra Popescu-Zorica este profesionist în dezvoltarea de parteneriate strategice și marketing cu 15 ani de experiență în domenii precum asigurări de sănătate și soluții digitale pentru sănătate. Este un practician preocupat de inovație și digitalizare care, însă, are în atenția permanentă oamenii din jur: atât cei din echipa cât și clienți, în interesul cărora acționează. A absolvit cu succes modulul Managing Business Growth, parte a celui mai avansat  program de  leadership al CIM. 

Claudiu Runcan este profesionist de vânzări și marketing cu 15 ani de experiență în retail, FMCG, IT și Telecom. Și-a dezvoltat cariera ocupând poziții în companii multinaționale de prestigiu la sedii din România, Cehia și Olanda şi a finalizat primele module de certificare  Chartered Institute of Marketing încă din anul 2014. “Tot ceea ce fac si am făcut se bazează pe date (implicit cifre) și modul de a le prezenta”- este deviza şi firul roşu în evoluţia profesională a lui Claudiu.

Seria de evenimente Marketing Mentors din cadrul comunității noastre a fost gândită să ne inspire, să ne aducă mai aproape unii de ceilalți, dar mai ales să ne dea posibilitatea să învățăm unii de la ceilalți. 

Rezervați-vă locul gratuit AICI.